Backstreet Boys op zee

De best-selling Boyband in de geschiedenis van de pop muziek met meer dan 130 miljoen albums verkocht wereldwijd. Met meerdere liedjes elk jaar in de top 2000 zoals I want it that way, Everybody, As long as you love me en Quit playing games. Iedereen die in de jaren 90 muziek luisterde, kent de Backstreet Boys. In 2016 verrast deze Boyband zelfs de cruise industrie door in samenwerking met Royal Caribbean op te treden op de Brilliance of the Seas!

San Marino3

Wat kun je verwachten?

10 mei 2016 zal de Brilliance of the Seas haar afvaart maken met de Backstreet Boys aan boord. Vier dagen lang van Barcelona naar Cannes en uiteindelijk Italië. Daarbij is het ook mogelijk om van te voren 2 dagen te verblijven in een van de Europese poorten. De Brilliance of the Seas biedt de mogelijkheid om op de foto te gaan met de leden van de Boyband. Tevens is er een cocktail party en natuurlijk een optreden van de mannen!

Barcelona (5)

Het schip

Het zonnetje op zee – Dit is de Brilliance of the Seas, een prachtig Radiance-klasse cruiseschip dat fraaie snelheid, panoramische uitzichten en grote open ruimtes combineert. Hectaren van glas omsluiten het negen-verdiepingen atrium af. Liften met uitzichten op de zee en de ramen van vloer tot plafond. Het 293 meter lange schip telt een passagierscapaciteit van maar liefst 2.501 en is doorgaans altijd gevuld. Bereik nieuwe hoogten op de klimmuur en geniet tijdens de zonsondergang van meer dan 16 bars en lounges. Dit schip biedt naast de Backstreet Boys een geweldige vakantie, precies waar u naar op zoek bent.

RCI_Brilliance_ExteriorVenice_2

Wees erbij

Zoals verwacht, gaat de verkoop van hutten op de Brilliance of the Seas erg rap. Wilt u er ook nog bij zijn? Boek dan gauw uw hut! Er zijn niet veel hutten meer beschikbaar! Mocht u de mogelijkheid krijgen om aan boord te stappen van de Backstreetboyscruise en u wilt uw ervaring met ons delen? Laat het ons dan weten via Twitter en/of Facebook.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *