De shows die jouw cruise rocken / Cruisen will rock you

Amsterdam, 24 september 2015 – It’s showtime. Aan boord van de cruiseschepen is het theater haast niet meer weg te denken. Daar waar sommige rederijen zich bezighouden met de standaard entertainment, zijn er ook rederijen die de lat erg hoog hebben gelegd voor entertainment aan boord. Zo bieden deze rederijen diverse en unieke shows, ruimtes en activiteiten. Zij zorgen voor activiteiten voor alle soorten cruisereizigers, of het nou karaoke, een Minnie Mouse meeting, of de musical We Will Rock You is. Het kan allemaal. Het cruise portaal www.DREAMLINES.nl presenteert de beste shows in de wereldzeeën.

Norwegian Cruise line
Wanneer het op award-winnende shows aankomt bij de rederij Norwegian Cruise Line, dan zult u uw oren en ogen niet geloven. Met acrobaten die de meest verbazingwekkende stunts uitvoeren in het Cirque Dreams and Dinner en het ballroom optreden van Burn The Floor waar je direct mee wilt dansen bij het zien van het optreden.  Ook is er een erg beroemde musical: Legally Blonde the Musical – De musical die al zeven keer genomineerd is voor de Tony-Award. Hier wordt het verhaal verteld van Elle Woods die haar ex-vriendje volgt naar de Harvard Law School om hem terug te winnen. De tweede Tony-Award genomineerde musical die te zien is bij Norwegian Cruise Line, is de Rock of Ages. Al deze geweldige shows zijn te bekijken op de Norwegian Epic, Breakaway of de Getaway.

Carnival Cruise Lines
De leukste optredens van beroemde bands, acteurs en zangers is meer dan alleen het nemen van een vakantie. Carnival LIVE brengt je niet alleen naar de meest fantastische bestemmingen, maar zorgt ook voor plezier aan boord. Zo komen er op de schepen van Carnival Cruise Lines artiesten en bands als Lionel Richie, The Band Perry, Rascal Flatts, Smokey Robinson en Little Big Town. Deze optredens zijn op meerdere schepen van Carnival Cruise Lines te zien.

MSC Cruises
MSC Cruises staat niet alleen bekend om haar cruises en bestemmingen hiervan. Aan boord van de MSC schepen zijn veel theater en opera voorstellingen. Zo zijn er op elk MSC schip minstens zes voorstellingen die bezocht kunnen worden, verschillend in zang, dans en musicalshows. Zelfs is er een themavoorstelling op elk schip waar genoten kan worden van zangers, dansers, acrobaten, slangenmensen en goochelaars. Er is aan boord van MSC Cruises genoeg keuze.

Holland America Line
Aan entertainment ontbreekt er niets aan boord van de Holland America Line. Dynamische concerten en opwindende muziekproducties opgetreden door de Broadway veteranen. Maar ook getalenteerde illusionisten, cabaretiers en muzikanten treden op in de theaters van de Holland America Line. Zo zijn er aan boord maar liefst drie podia. Allereerst The Lincoln Center Stage, hier kan naar prachtige muziek worden geluisterd. Daarnaast is er ook een B.B. King’s Blues Club, hier worden de leukste dansshows gegeven en hier dansen grote sterren met Dancing with the Stars: At Sea. Ook kan iedereen ook meedoen met de sterren en leren dansen. Het derde podium is het Billboard Onboard, reis hier door de 50 jaar van popmuziek in een comfortabele nachtclub.

Disney Cruise Line
Disney Cruise Line staat bekend om het entertainment voor jong en oud. Met musicals als Toy Story, Tangled en Disney’s Aladdin kan op elk schip genoten worden van verschillende sprookjes. Ook is er de mogelijkheid voor kinderen om een verhaal te volgen van een junior cruiser wiens droom het is om kapitein te worden. Door middel van liedjes, comedy en magie is de slogan aan boord: Let The Magic Begin, met de leukste Disney personages als Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy en Pluto, is het een ervaring om niet te missen.

Royal Caribbean International
Royal Caribbean International biedt geweldige shows aan. Van CATS The Musical tot aan de swingende disco beats van Saturday Night Fever en de smash hit MAMMA MIA. Het spectaculaire Olivier-Award winnende musical fenomeen WE WILL ROCK YOU rockte al meer dan 6 miljoen mensen in London’s Dominion Theatre met de bekende liedjes van Queen zoals: Radio Ga Ga, I Want To Break Free, Bohemian Rhapsody en natuurlijk We Will Rock You. Dit fenomeen rockt ook de mensen aan boord van de Anthem of the Seas.

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *