CORONA-VIRUS IN CHINA – INFORMATIE OVER UW CRUISE

Het Corona-virus blijft zich verspreiden. Verschillende landen hebben daarom gereageerd op het toenemende aantal infecties in China. In het laatste persbericht van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) wordt afgeraden om in de maand februari reizen naar China te ondernemen. Luchtvaartmaatschappijen, cruiserederijen en andere touroperators wordt verzocht om coulance te betrachten.

UW REIS VIA DREAMLINES.NL

Dreamlines wil u verzekeren dat we de situatie met betrekking tot het Corona-virus nauwlettend volgen en in nauw contact staan ​​met onze lokale servicepartners en de ANVR.

Vanwege de huidige situatie rond de verspreiding van het nieuwe Corona-virus in grote delen van China, willen we u graag informeren over de mogelijkheid om uw reis te annuleren of om te boeken wanneer u vertrekt in februari. Wanneer u via ons een reis gepland heeft richting China, vragen wij u contact op te nemen met ons om de mogelijkheden met u te bespreken. U kunt uw Dreamlines-team bereiken op telefoonnummer +31 20 220 4141 en onze openingstijden zijn als volgt:

maandag t/m vrijdag van 09:00 – 20:00,
zaterdag van 09:00 – 17:30,
zondag van 11:00 – 16:00.

Wanneer u in één van de volgende maanden vertrekt naar China, zullen wij u contacteren wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn met betrekking tot uw cruisevakantie.

VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER HET CORONA-VIRUS

Wat is het Corona-virus?
Het Corona-virus kan infecties aan de longen en luchtwegen veroorzaken. Er zijn verschillende soorten bekend, waarvan MERS en SARS de bekendste zijn. Over dit specifieke virus is momenteel nog niet veel bekend. In december 2019 werden de eerste mensen ziek in de Chinese stad Wuhan, in de provincie Hubei. Volgens het laatste nieuws is het virus nu aangetroffen bij reizigers met verschillende nationaliteiten, die deze provincie hebben aangedaan.

Op dit moment is er nog geen vaccin tegen het virus.

Wat zijn de symptomen van het virus?
Mensen die besmet zijn met dit nieuwe Corona-virus hebben longklachten, koorts en zijn kortademig. Mensen met dergelijke klachten die de stad Wuhan hebben bezocht, of in deze regio hebben gereisd, kunnen contact opnemen met hun huisarts.

Wat moet ik weten over reizen naar het buitenland?
Op woensdag 29 januari heeft reiskoepel ANRVR geadviseerd om China-reizen voorlopig een maand te stoppen, tot en met 29 februari.

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *