Dreamlines viert de Oktober Cruisemaand!

Oktober is dé maand van het cruisen. In Nederland staat de gehele cruisesector tijdens deze maand in de spotlights. Op het initiatief van CLIA Nederland, de overkoepelende vereniging voor de cruisebranche, staat de maand oktober volop in de schijnwerpers. In de afgelopen jaren is de interesse voor cruises toegenomen en de gehele branchevereniging speelt hierop in met een algemene promotiecampagne!

Cruisen wordt in Nederland steeds populairder. Cruisen over de internationale wateren blijft erg populair bij de Nederlandse reiziger. CLIA Nederland zet de maand oktober om deze reden elk jaar in het winterse zonnetje.

Denkt u erover om een cruise te boeken en/of bent u op zoek naar informatie en inspiratie over cruisen? Dreamlines zet de maand oktober extra onder de aandacht. Er zijn hierdoor veel aanbiedingen waar alle geïnteresseerde cruisers van kunnen profiteren.

Holland America Line

Holland America Line is een echte expert op het gebied van luxe en elegante oceaan cruises. Aan boord kunt u genieten van waanzinnige activiteiten, zoals digitale workshops, kookworkshops en wijnproeverijen.  Holland America Line sluit traditegetrouw aan op de oktober cruisemaand!

Bij Holland America Line profiteert u in oktober onder andere van de acties Explore 4 & Oktober Cruise Maand! Wanneer u een geselecteerde cruise boekt ontvangt u: gratis zakgeld, een gratis diner, drankjes, een premium internet pakket en gratis boordtegoed! Beide acties zijn alleen geldig in oktober, kijk voor meer informatie op onze website!

Holland America Line

Costa Cruises

Met Costa Cruises reist u onder andere naar de Middellandse Zee en de Caribbean, en deze maand kunt u uw droomvakantie voordeliger dan ooit boeken! U boekt namelijk een geselecteerde cruise met Costa Cruises nu voor de helft van de prijs voor de tweede persoon! De schepen van Costa Cruises behoren allemaal tot de vier-sterren categorie. Aan boord zult u de Italiaanse sfeer overal opmerken in het interieur. Jong en oud zullen een fantastische tijd ervaren aan boord van de Costa schepen!

Costa Cruises

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is een fantastische rederij op het gebied van luxueuze en exclusieve oceaancruises. De vloot van Celebrity Cruises bestaat uit 15 prachtig ingerichte schepen met ruime luxe hutten aan boord van elk schip. De schepen varen naar bestemmingen over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld de Bahama’s of de Galapagoseilanden!

In oktober kunt u een geselecteerde cruise met Celebrity Cruises boeken waarbij kinderen gratis mee kunnen reizen! Celebrity Cruises heeft diverse activiteiten voor jong en oud. Bij de Camp at Sea kunnen kinderen meedoen aan onder andere handarbeid, sporten, muzieklessen, kooklessen, speurtochten, filmavonden en nog veel meer! Voor de tieners is er een speciale hangplek aan boord, bij de X Club kunnen ze gamen, spelletjes doen en swingen in de disco!

Celebrity Cruises

Royal Caribbean

Ook Royal Caribbean blijft niet achter en komt met royale aanbiedingen deze maand! Niet alleen profiteert u van 30% korting wanneer u een cruise boekt met vertrek na 4 november 2019, u ontvangt ook nog eens korting op feestdagen cruises in 2019 én 2020! Royal Caribbean staat voor het comfortabel varen in luxe over de hele wereld. Met innovatieve technologieën maakt de rederij fantastische activiteiten op zee voor u beschikbaar!

Royal Caribbean

Meer aanbiedingen van andere rederijen vindt u hier!

Dreamlines zal deze maand niet aan zich voorbij laten gaan. In onze nieuwsbrief wordt erg veel aandacht geschonken aan de cruisemaand door middel van diverse aantrekkelijke aanbiedingen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft via onze nieuwsbrief, Facebook, Instagram en natuurlijk onze website www.dreamlines.nl! Meer informatie over de bovengenoemde promoties? Neem contact op met één van onze cruise specialisten, bel naar 020 220 41 41.

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *