Wat heeft Costa Cruises u te bieden?

Als u op een cruise gaat dan hoeft u zich zeker niet te vervelen! Tegenwoordig zijn er meer dan genoeg entertainment mogelijkheden aan boord. De concurrentie tussen de rederijen is groot, dus iedere rederij doet er alles aan om haar gasten te entertainen. Een van de rederijen die uitblinkt in entertainment is Costa Cruises. Hieronder leest u waarom.

Restaurants
Met meerdere heerlijke restaurants aan boord zult u altijd kunnen genieten van overheerlijke gerechten. Een diner in het hoofdrestaurant is namelijk tot in de puntjes verzorgd door de beroemde chef Bruno Barbieri (bekend van Masterchef Italië). Naast het hoofdrestaurant en het selfservicerestaurant kunt u ook een traditionele pizza proeven in de Pizzeria. Verder kunt u kiezen voor een relaxed avondje met uw vrienden terwijl u geniet van een culinaire reis naar Japan in het Teppanyaki restaurant.

Wilt u er een speciale avond van maken? Dit is ook geen probleem op de schepen van Costa Cruises. Ontdek de Pacific Fusion keuken met lichte, smakelijke gerechten verrijkt door Italiaanse invloeden in het Samsararestaurant! Of reserveer een tafel in de Restaurant Club en laat u verrassen door de chef-koks van Costa Cruises. Overdag is er ook genoeg keuze. Wat dacht u van een heerlijke lunch aan het zwembad? Als u speciale dieetwensen heeft hoeft u zich geen zorgen te maken. Alles wordt namelijk bij Costa Cruises afgestemd op uw wensen.

Entertainment voor jong en oud!
Aan boord van de schepen van Costa Cruises is er genoeg entertainment aanwezig voor jong en oud. Voor de jongste gasten is er sinds 2016 een nieuw lid bij de Family Club gekomen, namelijk niemand minder dan Peppa Pig! Samen met haar vrolijke vrienden staat ze klaar om de jongste gasten aan boord op te vangen en avonturen mee te beleven. Dromen uw kinderen er altijd al van om kapitein of prinses te worden? Bij Costa Cruises is dit allemaal mogelijk! Uw kinderen kunnen voor een dag een onberispelijk wit pak of een galajurk aantrekken: een geweldige ervaring om nooit te vergeten!

Voor de volwassenen aan boord zitten de Costa cruises ook vol verrassingen. Als u denkt dat u een gouden keeltje heeft, dan kunt u deelnemen aan “The Voice of the Sea”! Ga de uitdaging aan en doe mee aan de Blind Audition. Het publiek beslist aan de hand van een speciale stemprocedure wie de winnaar is. Wie weet bent u wel de allerbeste. Staat u liever niet in de spotlights? Geen probleem, elke avond zorgt Costa Cruises voor onvergetelijke shows en momenten. Van muzikanten tot acrobaten: ze passeren allemaal de revue. Daarnaast kunt u kiezen voor een rustig avondje in de 4D bioscoop, heerlijk shoppen of uw geluk op de proef stellen in het casino.

Bent u liever actief tijdens uw vakantie? Geen probleem voor Costa Cruises dankzij hun volledige uitgeruste sportzalen, basketbalveld en meest panoramische loopbaan ter wereld! Te veel gesport? Of gewoon lekker toe aan verwenning en rust? Laat u verwennen in de wellnessruimte en geniet van de sauna’s en massagezones die voor u ter beschikking staan. Nog meer redenen om nu een onvergetelijke ervaring te beleven tijdens een cruise met Costa Cruises.

Bent u benieuwd naar wat Costa Cruises te bieden heeft voor u, blader dan door onze onverslaanbare cruise-deals. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het boeken, bel dan een van onze cruise specialisten op 020 220 41 41!

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *