Exclusiviteit bij Oceania Cruises

Oceania Cruises brengt u in luxe en comfort naar uw droombestemming. De elegantie en klasse van de rederij zullen u niet ontgaan, terwijl u zich toch in een informele sfeer bevindt. Wanneer u een cruise maakt met Oceania Cruises, heeft u elke dag de mogelijkheid om de geschiedenis, cultuur en keuken van een nieuwe bestemming te ontdekken.

PERSOONLIJKE SERVICE
In de ogen van Oceania Cruises is persoonlijke service het belangrijkste aspect tijdens uw cruise. Om dit te garanderen heeft de rederij de hoogste verhouding tussen personeel en passagiers in de industrie. De ratio van 1 op 1.6 én het feit dat al het personeel zich heeft bewezen in ’s werelds beste restaurants/hotels, zorgt ervoor dat iedereen in zijn/haar behoeftes wordt voorzien.

Ontspannen reizen met Oceania Cruises

U kunt genieten van vele faciliteiten aan boord. Zo beschikt elk schip over een bibliotheek met meer dan 2.000 boeken/tijdschriften, zijn er gedurende elke cruise meerdere exclusieve optredens en de sportievelingen onder ons kunnen zich vermaken op de golf- en/of tennisbaan. In de avond kunt u een gokje wagen in het casino of genieten van een exclusieve spabehandeling in de “Canyon Ranch Spa Club”.

KAMERVOORZIENINGEN

Allereerst beschikken alle suites en hutten over een ‘Prestige Tranquility Bed’, die bekend staan om hoog comfort en waardoor u iedere avond met genoegen uw bed zult inkruipen. Ook kunt u dagelijks genieten van onbeperkt frisdrank/water uit de minibar in uw hut/suite. Ten slotte kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de butlerservice en de ‘Canyon Ranch Spa Club’.

CULINAIR GENIETEN
Meester-kok Jacques Pépin zorgt er als “Executive Culinary Director” voor dat alle gerechten op elk schip er piekfijn uitzien. Door onder andere de toewijding en de passie voor het koken van Pépin, beweert Oceania Cruises te beschikken over de beste keuken in de industrie. Aan boord worden de gerechten vers bereid en dat proeft u. Geniet bijvoorbeeld van authentieke Italiaanse gerechten in “Toscana’s” of van heerlijke steaks in het “Polo Grill” restaurant. Oceania Cruises beschikt over vele specialiteitenrestaurants waar u gedurende uw cruise culinair kunt genieten.

Culinair genieten met Oceania Cruises

EXTRA SERVICES
Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van speciale drankenpakketten.

Op alle schepen is het mogelijk om verbinding te maken met het internet. U kunt gebruik maken van de computers in het Oceania@Sea Internet Center, maar u kunt er ook voor kiezen om een internetbundel aan te schaffen zodat u ook in uw hut gebruik kunt maken van het internet.

TIJDSBESTEDING AAN LAND
Een “Land Tour” geeft u de mogelijkheid om uw bestemming nog beter te ontdekken. Tijdens één van zulke tours bent u verzekerd van professionele Engelstalige gidsen, de beste en meest luxe transportmogelijkheden en van één of meerdere maaltijden. Een tour kan naast de cruise worden bijgeboekt.

Ook kunt u gebruik maken van de “Culinary Discovery Tours”. Deze tours zorgen ervoor dat u optimaal geniet van de verschillende wereldkeukens. Ontdek bijvoorbeeld, onder begeleiding van een chef-kok, caviaar in St. Petersburg, een lunch in het Savoy hotel in Helsinki en ontdek lokale gerechten in Visby, Zweden. Hier bezoekt u twee boerderijen, waar u wordt meegenomen in de wereld van de boeren en hoe zij zorgen voor hun vee. Tijdens deze excursie wordt u natuurlijk voorzien van een heerlijke lunch met seizoensgerechten.

Oceania Cruises

Dreamlines helpt u graag bij het plannen van uw droomvakantie. Neem een kijkje op onze site en bekijk de prachtige OLife Ultimate actie van Oceania Cruises hier. Als u hulp of meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met onze behulpzame cruise specialisten door te bellen naar 020 220 4141.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *