NIEUW BIJ NCL: NORWEGIAN PRIMA

Norwegian Prima – een schip trouw aan haar naam: The First. Het eerste schip dat in Italië wordt gebouwd en het eerste van zes schepen in de nieuwe Prima-klasse. Vanaf augustus 2022 zal het nieuwste vlaggenschip van Norwegian Cruise Line de oceanen verkennen en daarbij nieuwe normen stellen. Een schip in Italiaans design met meer ruimte, uitstekende service en uitzonderlijke innovaties.

NORWEGIAN PRIMA: MEER RUIMTE

Met een lengte van 294 m en een brutogewicht van 142.500 ton is het nieuwste schip in de Prima-klasse ongeveer even groot als de schepen in de Breakaway-klasse. Door de lagere passagierscapaciteit van 3.215 passagiers (met dubbele bezetting) biedt de nieuwe Norwegian Prima echter aanzienlijk meer ruimte en geeft met haar brede, open ruimtes aan boord een gevoel van nog meer vrijheid. De ruime ruimtes en kamers veranderen de hele grensbeleving en tillen deze naar een nieuw niveau! De Norwegian Prima maakt ook indruk met het hoogste aantal bemanningsleden per gast aan boord van een nieuw schip en uitstekende service. U hoeft geen seconde te wachten op de tweede ronde of iets anders. Dit is de nieuwe Norwegian Prima!

VERSCHEIDENHEID AAN HUTTEN

Net als bij de Breakaway-klasse heb je aan boord van Norwegian Prima een grote verscheidenheid aan hutten. Of u nu een groot gezin bent of een enkele reiziger – er is voor iedereen de perfecte hut:

HutcategorieGrootteAantal personenBeschikbare hut
Suite36-59 m²2-6 personen36 beschikbaar
Club balkonsuite23-38 m²2-4 personen48 beschikbaar
Balkonhut21-23 m²2-4 personen946 beschikbaar
Buitenhut17-34 m²2-4 personen124 beschikbaar
Binnenhut15-24 m²2-4 personen130 beschikbaar
Studio9 m²1 persoon73 beschikbaar

Een hoogtepunt voor de standaardcategorieën is hier ook: Meer ruimte. De totale oppervlakte van de hut is groter en met name de badkamer is de grootste die ooit op schepen van Norwegian Cruise Line is geweest.

THE HAVEN BY NORWEGIAN

Als u het wat exclusiever wilt, boek dan een suite in The Haven. Het exclusieve The Haven-gebied met persoonlijke service van een 24-uurs butler en eersteklas voorzieningen zal ook beschikbaar zijn ook aan boord van de Norwegian Prima. De suites van The Haven zijn luxe en ruim. Een bijzonder hoogtepunt is hier het zeer ruime balkon met een eigen whirlpool.

The Haven aan boord van de Norwegian Prima is in verschillende opzichten volledig nieuw ontworpen. Terwijl dit gebied op de oudere schepen voor- of midscheeps ligt, bevindt The Haven aan boord van Norwegian Prima zich nu voor het eerst aan de achtersteven! Aangezien de machines van de Norwegian Prima nu in het midden van het schip staan, zou het Haven gebied heel anders ingericht kunnen worden. De vorige Haven gebieden hadden de neigingom naar binnen te kijken, nu wacht een dromerige infinity pool op u aan boord van de Norwegian Prima aan de achtersteven met uitzicht op zee.

BE THE FIRST – VEEL INNOVATIES AAN BOORD

De Norwegian Prima is gemaakt voor pioniers en trendsetters. Aan boord van het nieuwe schip ontdekt u veel nieuwe en bijzondere dingen! Voor het eerst zijn er op NCL spectaculaire glazen bruggen en infinity pools aan boord. De infinity pools bevinden zich op dek 8 en bevinden zich aan weerszijden in het achterste gedeelte van het schip nabij de waterlijn. Maar ook op de glazen bruggen heeft u het gevoel 15 meter boven de waterlijn te zweven.

 

INDULGE FOOD HALL

Op Ocean Boulevard zijn er diverse restaurants, bars en zitjes die uitnodigen tot verpozen. In totaal wachten elf stations op u, waar u een culinaire reis rond de wereld kunt maken. Van heerlijke noedelgerechten in Nudls, tot Indiase en vegetarische specialiteiten in Tamara, tot The Latin Quarter met Zuid-Amerikaanse lekkernijen – hier is voor elk wat wils. In het moderne foodtruckdesign kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een maaltijd op Ocean Boulevard.

TOPKEUKEN OOK OP DE NOWEGIAN PRIMA

Naast de Indulge Food Hall zijn er diverse restaurants aan boord. Wie het wat meer casual houdt, vindt naast de vele restaurants in de Indulge Food Hall ook vele lekkernijen in The Local Bar & Grill. Hier krijgt u een echt beachclub gevoel terwijl u geniet van heerlijke dingen van de grill. Een wat meer luxe keuken vindt u in het Mexicaanse restaurant Los Lobos. Taco, burrito, quesadilla – alles wat het culinaire hart sneller laat kloppen is hier verkrijgbaar. Maar wilt u echt in de watten gelegd worden, breng dan eens een bezoekje aan het Italiaanse restaurant Onda by Scarpetta. Net als op de Norwegian Encore en de Norwegian Spirit vindt u hier een topkeuken gecombineerd met een uitstekende service.

STAP NU ZELF AAN BOORD! CHECK ALLE CRUISES MET DE NORWEGIAN PRIMA HIER!

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *