Top 10 gratis activiteiten aan boord

Aan boord van een cruiseschip stappen kan soms voelen als het lopen op een markt in de Caraïben. Cruiseschepen hebben zo veel eetgelegenheden en activiteiten dat vervelen niet voorkomt tijdens een cruisevakantie. Vele denken dat er na het boeken nog allerlei kosten bij komen, maar er zijn ook erg veel activiteiten gratis. DREAMLINES heeft 10 van deze activiteiten op een rijtje gezet!

Drinken
Sinds 2016 bieden steeds meer rederijen een all-inclusive pakket aan en soms bestaat dit ook uit alcohol-inclusive. Geen all-inclusive? Bij steeds meer rederijen is het mogelijk om een drankenpakket bij te boeken. Dit zullen onze cruise consultants u ook aanraden.

Het internet
Ook de rederijen begrijpen steeds beter dat iedereen graag ‘connected’ is waar je ook gaat en staat. Normaal kostte surfen op het internet toch best wat, maar door de grote vraag bieden steeds meer rederijen gratis internet aan voor een beperkte tijd.

Dineren
De meeste cruiseschepen, denk aan Carnival, Crystal, Royal Caribbean, hebben steeds minder vaak een prijskaartje aan hun restaurants. Je kunt eten waar je wil. Het is wel zo dat er een prijskaartje zit aan de restaurants waar vooraf gereserveerd moet worden.

Milkshake aan het zwembad
Aan het zwembad genieten van een heerlijk ijsje of een milkshake? Het kan! Op diverse schepen van bijvoorbeeld Oceania worden deze koude hersenvriezers zonder moeite gelijk gemaakt.

Bezoek een Broadway-show
Een ticket boeken voor een geweldige show is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wil je graag de leukste shows bijwonen in het theater van het schip? Dat kan! En het kost je niet veel meer dan wat je al betaald hebt voor je cruiseticket.

Surfen en Skydiven
Adrenaline teveel? Pomp je zelf dan op zonder je portemonnee te gebruiken met de Royal Caribbean flowrider waar gesurft en geskydivet kan worden. Maar liefst negen schepen hebben de FlowRider Surf simulatoren!

Hindernisbanen
Op de Carnival schepen zijn veel hindernisbanen te vinden. Ook mensen die last hebben van hoogtevrees of gewoon erg snel knikkende knieën krijgen kunnen hier lekker los gaan!

Een hollywooder kijken
Veel schepen hebben een eigen bioscoop waar de nieuwste films gedraaid worden. Ook is het mogelijk om ’s avonds buiten op het dek een filmpje te pakken!

De zonsondergang bekijken
Op elk schip dat je bezoekt, kun je de bemanning vragen hoe laat en waar je kunt genieten van de zonsondergang. Een van de leukste, gratis bezienswaardigheid die cruiseschepen aanbieden!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *