De populairste schepen van Princess Cruises!

Princess Cruises vaart jaarlijks meer dan 1.000.000 reizigers naar bestemmingen over de hele wereld. Cruises variërend van 3 tot 114 dagen geven de reizigers de perfecte mogelijkheid om lekker te genieten en de mooiste bestemmingen te bezoeken. Princess is een rederij met jarenlange ervaring en de vloot bestaat tegenwoordig uit 18 schepen. Dreamlines heeft voor u de 3 populairste schepen op een rijtje gezet.

Crown Princess
De Crown Princess is een vijf-sterren schip en behoort tot de vloot van Princess Cruises. Dit schip valt onder de Crown-Klasse, net zoals de Emerald Princess en de Ruby Princess. Echter is de Crown Princess het vlaggenschip van de Crown-Klasse. Het schip biedt plaats voor 3080 passagiers en er zijn in totaal 15 dekken aan boord. Het schip is gebouwd in 2006.

Aan boord van de Princess Crown kunt u genieten van de beste maaltijden in 15 verschillende restaurants. Vanuit de restaurants kan genoten worden van een prachtig panorama uitzicht terwijl de chef-koks de meest culinaire gerechten bereiden. Als u klaar bent met eten kunt u genieten van geweldige theater voorstellingen of een rustgevende film. Daarnaast is er mogelijkheid aan boord om lekker tot rust te komen in een bar of lounge. Hier zullen de lekkerste cocktails voor u worden bereid en heerlijke biertjes getapt. Voor de ultieme ontspanning kunt u terecht bij de spa om te genieten van rust en een heerlijke massage. Het is daarnaast ook mogelijk om met state-of-the-art fitnessapparatuur u helemaal uit te leven op zee.

Regal Princess
Aan boord van de Regal Princess is een geweldige vakantie en een voortreffelijke cruise ervaring gegarandeerd. Met de Regal Princess kunt u naar bijvoorbeeld Canada, de Oostzee, het Caribisch gebied of verschillende bestemmingen in Europa varen. Het schip biedt plaats voor 3600 passagiers in meer dan 1000 hutten en het totaal aantal dekken bedraagt 18.

Het is mogelijk om op elk moment van de dag te genieten van heerlijke gerechten, klaargemaakt door de beste chef-koks. Aan boord zijn onder meer twee specialiteitenrestaurants te vinden waar de culinaire gerechten worden bereid met verse ingrediënten. Daarnaast zijn er nog meer restaurants te vinden op de Regal Princess, zoals Alfredo’s Pizzeria, Ocean Terrace, Pastry Shop, Restaurant Gelato of het internationale Café.

U kunt aan boord een heerlijke wandeling maken over de SeaWalk of genieten van de lichtshow Princess Watercolor Fantasy, waarbij fonteinen tot wel 10 meter hoogte water spuiten. Beproef uw geluk in het exclusieve Princess casino of breng een bezoekje aan de Movies Under the Stars en kijk de meest actuele films onder een prachtige sterrenhemel.

Island Princess
De Island Princess is gebouwd in 2003 en biedt plaats voor 1970 passagiers. Het aantal dekken aan boord bedraagt 16 en het schip heeft een lengte van 294 meter. De Island Princess beschikt over 700 balkonhutten waarvan 90% van alle hutten beschikt over uitzicht op zee.

De hoogwaardige diners van de meester-koks aan boord van de Princess cruises zullen u versteld doen staan. Dagelijks creëren zij voor u nieuwe menu’s die zelfs de grootste fijnproevers zullen verrassen. Daarnaast is ook de service aan boord van de Island Princess van de hoogste kwaliteit.

Genieten van luxe is op de Island Princess geen enkel probleem. De zwembaden aan boord nodigen u uit voor een heerlijke duik en de Lotus Spa aan boord zal voor de ultieme rust zorgen. Op de Island Princess zijn er verscheidene mogelijkheden om te genieten van entertainment en deel te nemen aan activiteiten. Het aanbod rijkt van leerzame lezingen en workshops tot winkelen. Bovendien kunt u aan boord gebruik maken van de bibliotheek en schrijfkamer, een kunstgalerij met veilingen, een internetcafé en zelfs een trouwkapel. ’ s Avonds kunt u een bezoek brengen aan het Princess theater en de Universe lounge, waar u de nieuwste bioscoopfilms kunt bekijken of u kunt laten vermaken door een van de geweldige shows met getalenteerde artiesten.

Neem hier een kijkje voor alle cruises met Princess Cruises en voor de cruises aan boord van de Crown Princess, de Regal Princess of de Island Princess.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *