Innovatieve bars aan boord van de Royal Caribbean® schepen

Rederijen worden steeds innovatiever en dat is ook terug te zien in veel van de bars. Om u te laten zien welke bars u dan ook echt niet mag missen, hebben wij enkele bars van Royal Caribbean® op een rijtje gezet.

Bionic Bar

De Bionic Bar is misschien wel de meest innovatieve en gaafste bar op zee. In deze bar zal u namelijk worden geholpen door robots in plaats van obers. Dit is een hele speciale ervaring! U vraagt zich nu waarschijnlijk af hoe u uw bestelling doorgeeft aan een robot. Gelukkig is dat heel simpel. U geeft uw bestelling namelijk door via een tablet. Maar pas op! U moet wel specifiek zijn, de robots nemen de bestellingen nogal letterlijk. Als u nu het contact met of de grapjes van de bartender mist, niet getreurd. De robots laten op hun schermen wat grapjes zien zodat de klant-bartender relatie toch niet helemaal verloren gaat.

Waar de Bionic Bar te vinden is? De Bionic bar kunt u vinden op de Quantum of the Seas®, Anthem of the Seas®, Harmony of the Seas® en Symphony of the Seas ℠

Een van de bionic bars aan boord van de schepen van Royal Caribbean®

Playmakers Sports Bar & Arcade

Playmakers is de sportbar aan boord van de nieuwe Symphony of the Seas. Met meer dan 30 schermen kunt u hier bijna elke sportwedstrijd live volgen. Ook kunt u hier eten halen wat perfect past bij het kijken van een sportwedstrijd. Wat dacht u onder andere van kippenvleugeltjes of hamburgers terwijl u van het sportspektakel geniet? Verder kunt u hier natuurlijk ook genieten van een heerlijk biertje. Buiten het sportgedeelte kunt u hier ook nog hele leuke spelletjes spelen. Zo kunt u onder meer Pacman en Skeeball spelen, wat ook handig is voor vaders die ongestoord van een wedstrijd willen genieten. Zij kunnen hun kinderen laten genieten van de spelletjes terwijl zij zich vermaken met bijvoorbeeld een potje voetbal.

Waar is Playmakers Sports Bar & Arcade te vinden? Playmakers is te vinden aan boord van de nieuwe
Symphony of the Seas

Goudgeel genot

Michael’s Genuine Pub

Als u van pubs houdt dan moet u zeker een bezoekje brengen aan Michael’s Genuine Pub. Deze pub, die vernoemd is naar chef Michael Schwartz, serveert alles wat u van een pub mag verwachten. Zo zijn er zelf gebrouwen bieren, heerlijke India Pale Ales en ook nog heel veel andere Ales. Ook is er een heerlijk pub menu voor zowel lunch als diner en heeft het eten de kwaliteit van een restaurant.  Verder kunt u hier een  bourbon-proeverij houden en genieten van heerlijke kaasplankjes. Kortom de perfecte plaats voor een drankje of een hapje tijdens uw cruise.

Wilt u de Michael’s Genuine Pub bezoeken? De pub is te vinden aan boord van de Quantum of the Seas en
Anthem of the Seas

Michael's Genuine Pub

Rising Tide Bar

 De Rising Tide Bar is een bar gemaakt op een platform. Het platform beweegt op en neer tussen drie dekken en is gelegen tussen de promenade en het Central Park. Het platform vertrekt, tijdens speciaal geselecteerde tijden, elk halfuur en een ritje duurt ongeveer 20 minuten. Dit is hoe dan ook iets wat u minimaal een keer in uw leven gedaan moet hebben. Dus waar wacht u nog op?

Waar is de Rising Tide te vinden? De Rising Tide is te vinden aan boord van de Allure of the Seas® en Oasis of the Seas®

Risin Tide Bar aan boord van een van de Royal Caribbean® schepenVoeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *