LEGENDARISCHE REIZEN MET HOLLAND AMERICA LINE

Wanneer reizen uw passie is zijn de “Legendary Voyages” van Holland America Line perfect voor u. Ga op een avontuur van 29 tot wel 113 dagen en reis rond Australië, cruise naar de jungles van de Amazone of waan u terug in de eeuwenoude glorie van Europa. Of ga op wereldreis met een Grand Voyage.

Aan land heeft u de mogelijkheid om verschillende prachtige plekken te bezoeken en ontdekken. Uw verblijf aan boord zal ook onvergetelijk zijn door de culinaire verassingen die iedere regio te bieden heeft, gala-avonden onder de sterren en de ongeëvenaarde service van de bemanning.

Laat u inspireren door een van de legendarische reizen die Holland America Line te bieden heeft!

Cruise rondom AustraliëLegendarische reis naar Sydney
In 32 dagen kunt u met de ms Maasdam rond Australië varen. Tijdens deze cruise kunt u in Sydney winkelen voor de Aboriginal-kust of kunt u een rondleiding doen in het beroemde Opera House. Ga naar een natuurpark in Brisbane en ontmoet de Koala’s, snorkel bij het Great Barrier Reef en geniet van een van de heerlijke lokale wijnen in Melbourne. Wanneer u toch in de buurt bent kunt u een uitstapje maken naar Bali om te ontspannen op een van de prachtige stranden.

Ontdekkingscruise naar de Stille OceaanLegendarische reis naar Bora Bora
Een rondreis van 31 dagen van en naar Sydney, Australië die u over de Zuidelijke Pacific leidt naar de meest prachtige bestemmingen. Verken bijvoorbeeld de ongerepte kust van Fiji, bezoek het prachtige eiland Bora Bora en vaar door de ondergrondse grotten in Auckland.

Bezoek Hawaï, Tahiti en MarquesasLegendarische reis naar Maui-beach
Vertrek vanuit San Diego voor een rondreis langs Hawaï en verschillende andere prachtige eilanden in de Stille Oceaan. Hier kunt u genieten van de prachtige natuur en verborgen watervallen. Ook kunt u natuurlijk getuige zijn van verschillende inheemse tradities, laat u bijvoorbeeld meeslepen op het ritme van de hoela-drums.

Reis van de VikingenLegendarische reis naar Ammassalik fjord
Cruise in 38 dagen de Atlantische Oceaan en de Noordzee over in een rondreis vanaf Rotterdam die u langs Groenland om Ijsland, Noorwegen en de rest van Noord-Europa leidt. Hier kunt u de ongerepte natuur bekijken en genieten van de ruigheid van bijvoorbeeld Groenland en Ijsland.

Atlantische avonturierscruiseLegendarische reis naar New York
Ontdek in 42 tot 48 dagen het beste wat de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaante bieden hebben. Dwaal door het Parthenon, geniet van een stuk pizza of een heerlijke pasta en bezoek de prachtige kathedraal in Cádiz. Steek hierna in alle luxe de Atlantische Oceaan over en neem in New York een van de beroemde “yellow cabs” naar een voorstelling op Broadway.

Grand World VoyageLegendarische wereld reis
Vaar met de ms Amsterdam de wereld rond! Start in Fort Lauderdale om hier na 113 dagen weer terug te keren. Verken 36 van ’s werelds mooiste havens en overnacht in 10 onvergetelijke steden. Dit is een cruise voor de echte wereldreiziger!

Groots Zuid-Amerika en AntarticaLegendarische reis naar Antartica
Stap aan boord van ms Prinsendam om vanuit Fort Lauderdale in 67 dagen via het Caribische gebied, langs de oostkust van Zuid-Amerika, Antartica aan te doen en langs de westkust van Zuid-Amerika en het Panamakanaal de reis te voltooien.

Grand Voyage naar de Middellandse ZeeLegendarische reis naar Venetie
Steek vanuit Fort Lauderdale de Atlantische Oceaan over om daarna de Middellandse Zee te verkennen. Hier zal de ms Prinsendam verschillende interessante steden aandoen, denk bijvoorbeeld aan Barcelona waar u de La Sagrada Familia kan bezoeken, Venetië waar u een prachtige gondel tour kan doen door de ontelbare grachten en Athene, waar u de restanten van de Griekse Oudheid kunt bezichtigen.

Grand Voyage naar Azië en de PacificLegendarische reis naar Shanghai
Maak een rondreis van 67 dagen vanuit San Diego naar landen als Japan, China, Indonesië en Australië. Sushi liefhebbers kunnen hun hart ophalen in Japan, bezoek een van de snelst groeiende steden van de wereld: Shanghai of bezoek Java’s spectaculaire tempel, de Borobudur.

Ontdekkingsreis naar de AmazoneLegendarische reis naar de Amazone
Cruise in 48 dagen vanuit Fort Lauderdale door het caribische gebied, langs de kust van Zuid-Amerika en verken een groot deel van de Amazone, een van de langste rivieren in de wereld. Ontspan tijdens deze cruise op de prachtige stranden van de Carabïen en ga daarna op avontuur in de jungle van de Amazone.

Het Inca-rijkLegendarische reis naar Machu Piccu
Vaar in een maand over de Stille Oceaan waar u zich waant in de tijd van het Inca-rijk. Overal waar u kijkt vindt u prachtige overblijfselen van hoe het ooit is geweest in dit deel van de wereld. Van de eeuwenoude ruïnes van Machu Picchu tot Spaanse koloniale steden, u waant zich in vervlogen tijden.

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *