Culinaire verassingen aan boord van Holland America Line

Rederijen moeten steeds innovatiever worden om klanten te werven. De concurrentie neemt toe en de schepen worden steeds groter en duurder. Een van de manieren om te innoveren is om goede en variërende concepten te bedenken voor het eten. Het is algemeen bekend dat de liefde van (onder andere) de man door de maag gaat. Holland America Line probeert hier dan ook op verschillende manieren op in te spelen. Lees hier alles over in dit blogartikel.

Themed Afternoon Tea
De Themed Afternoon Tea is een goed excuus om een extra maaltijd aan de dag toe te voegen. Buiten het feit dat u van een heerlijk kopje thee kan genieten is het ook een hele culturele ervaring. Zo is er onder andere een Indonesisch en een Nederlands thema. Tijdens het Indonesische thema wordt er Gamelan muziek gespeeld en is er de keuze uit onder andere heerlijke gebakken bananen, kokosnoot-crêpes en rijst-kokosnootballen. Tijdens het Nederlandse thema zijn er heerlijkheden uit ons kikkerlandje, zoals gevulde koeken en saucijzenbroodjes. Hierdoor hoeft u Nederland dus nooit te missen.

(©Holland America Line)

Koningsdag
Tijdens Koningsdag is er een speciaal event voor, met name, de Nederlanders aan boord. Zo is er onder andere een vrijmarkt en is de bemanning verkleed in het oranje. Er is ook gedacht aan de Nederlandse traktaties tijdens Koningsdag. Zo is het tijdens het “King’s Day Afternoon Tea” evenement mogelijk om onder andere te genieten van heerlijke tompoezen, koningsbollen en poffertjes. Het is ook mogelijk om de hele dag op zijn Nederlands te vieren. Zo kunnen er pannenkoeken worden gegeten voor het ontbijt, en is er een Nederlands menu voor zowel lunch als diner.

Chocolade Surprise
Recentelijk werd een nieuw dessert concept geïntroduceerd op alle schepen van HAL: De Chocolade Surprise. Tijdens de laatste gala-avond worden allerlei chocoladehapjes uitgedeeld. Zo is er onder andere de keuze uit chocoladehoorntjes met citroencrème, pure chocolade hazelnoot lolly’s, chocolade makronen met Grand Marnier en in chocolade gedompelde marshmallows. Het beste van dit alles is dat de obers met zilveren dienbladen bij de passagiers langsgaan en er dus niet in de rij hoeft te worden gestaan. De obers zullen ongeveer een uur in de lounges en bars rondlopen waardoor het voor iedereen mogelijk is om hiervan te genieten. Letterlijk een heerlijke afsluiter.

(©Holland America Line)Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *