Reis zonder risico met DREAMLINES

SGR verzekert u voor uw betaalde reissom

 

Dreamlines is aangesloten bij de SGR. Het logo komt u vast bekend voor, maar de kennis erover ontbreekt vaak. Hier leest u wat het precies inhoudt.

sgr-logo-clrDe SGR (Stichting Garantiefonds Reizen) is een organisatie die garant staat voor uw betaalde reissommen in financiële noodgevallen van een reisorganisatie. U moet er toch niet aan denken dat u in de vakantiestemming zit en plots hoort dat de reisorganisatie in financiële problemen verkeert, waardoor uw reis niet door kan gaan. Dit is een nachtmerrie voor elke reiziger. Het zou ook voor kunnen komen dat er iets tijdens uw vakantie mis gaat. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat uw verblijf of terugreis niet betaald is, omdat de reisorganisatie zich niet aan de financiële verplichtingen kon voldoen.

Het grote voordeel van deze stichting is dat uw reisgeld veilig is zonder extra kosten. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.

Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken over dergelijke zaken als u cruist via Dreamlines. Dreamlines is ingeschreven bij Stichting Garantiefonds Reizen, waardoor u dus met een gerust hart op reis kunt.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *