De MSC app

Toegepaste innovatie door MSC

TIP : Op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent MSC Cruises kan met de onlangs gelanceerde applicatie. De app heeft erg veel te bieden voor de cruiseliefhebber.

Er bestaat niks makkelijkers dan alle informatie over cruises binnen handbereik te hebben. MSC Cruises heeft onlangs een gloednieuwe app gelanceerd die verkrijgbaar is voor iOS en Android telefoons. De liefhebbers hebben hierdoor altijd het vakantiegevoel binnen handbereik en kunnen binnen no-time alles te weten komen over cruises die zij interessant vinden.

U kunt de app gratis downloaden in de App Store en de Google Play Store. De app voorziet u van vele tips, informatie en aanbiedingen. De actuale locatie van uw favoriete schip opzoeken, een digitaal kijkje nemen in de exclusieve Yacht Club óf live beelden vanaf de brug bekijken kan allemaal met één swipe of klik!

De MSC app geeft u ook een overzichtelijk beeld van alle MSC bestemmingen en de mogelijkheden aan boord. Hiernaast kunt u de schepen real-time volgen, een virtuele tour maken waar u ziet wat een schip allemaal te bieden heeft, of u kunt live webcam feeds bekijken.

Routebeschrijving van vele MSC cruises, informatie over droombestemmingen en gemarkeerde cruises nog eens terug bekijken kan ook allemaal met behulp van deze app. Kortom: alles wat u wilt weten omtrent MSC Cruises kunt u vinden in deze nieuwe App.

De app is beschikbaar in Nederland, Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Italië.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.