Op zoek naar de winterzon!

Ontvlucht de winter met een heerlijke cruisevakantie.

Begin uw winter met een warm gevoel. Bekijk de populaire bestemmingen waar de lekkere winterzon te vinden is en laat herinneringen uit de zomer weer even terugkeren.

duabi_20Oktober ligt al weer achter ons, de klok is een uur teruggezet en de dagen worden korter. Het wordt dus tijd om het koude en grijze Nederland te ontvluchten en uw huid een bruin tintje te geven. In de volgende bestemmingen kunt u heerlijk genieten van de winterzon en even de winterse omstandigheden vergeten.

Laten we beginnen met Dubai. Sinds half oktober duiken de temperaturen onder de 40°C waardoor het aangenaam begint te worden in de Verenigde Arabische Emiraten. Met zo’n 25 tot 35 graden en veel zon is Dubai een van de meest populaire winterbestemmingen ter wereld. Schitterende hotels, geweldige restaurants en brede witte stranden bezorgen u een fantastische vakantie! Naast het heerlijke weer zijn er natuurlijk ook veel bezienswaardigheden die u gezien moet hebben. Eén daarvan is de Burj Khalifa: het hoogste gebouw ter wereld met een hoogte van maar liefst 828 meter. Vrouwen worden enthousiast in de Dubai Mall wat ’s werelds grootste winkelcentrum betreft. Naast deze twee bezienswaardigheden is er nog veel meer te zien in Dubai. Deze bestemming zit niet voor niets in de lift omtrent

lanzarote7_2Ook de Canarische Eilanden zijn zeer populaire winterbestemmingen. Aangenaam weer, prachtige stranden en een geweldig nachtleven maken de Canarische Eilanden gewild. De Canarische Eilanden betreft een eilandengroep van 7 eilanden ten westen van Marokko, maar het archipel behoort tot Spanje. Alle eilanden zijn van een vulkanische oorsprong, maar de landschappelijke variatie is groot. Het bevat groene stukken, dorre stukken, fijne gele stranden, zwarte stranden en ook ruwe bergen. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter. Dit komt niet alleen door het landschap, maar ook door de verschillende soorten bewoners en toeristen. Een van de rederijen die u een adembenemende cruise naar de Canarische Eilanden kunt aanbieden is TUI Cruises. De cruiseschepen van deze rederij hebben minimaal 4 sterren en voorzien u dus van alle luxe.

Thailand in Zuidoost-Azië is ook een zeer gewilde bestemming gedurende de wintermaanden. Met een aangename temperatuur van ongeveer 29 tot 32 graden overdag en weinig regen is het goed uit te houden in de warme winterzon van Thailand. Net als de Canarische Eilanden is Thailand een zeer gevarieerd en kleurrijk land met veel gezichten. Een rondreis kunt u dus niet aan uw neus voorbij laten gaan! Kijk bij bijvoorbeeld Princess Cruises voor uw Zuidoost-Azië cruise.

mexio_city_1Met temperaturen rond de 28/29 graden is Mexico een winterbestemming die voor vele cruiseliefhebbers aan te raden valt. Zon, zee en strand is er zeker aanwezig, maar ook de cultuur in het land zal een aspect zijn waarvoor men naar Mexico reist. Het voordeel van een vakantie in Mexico per cruiseschip is dat u in een kort tijdsbestek veel van een gebied ziet. Aangezien Mexico een oppervlakte van bijna 2 miljoen km2 bedekt, is het cruisen in dit gebied dus een erg goede optie. Rederijen zoals Carnival Cruises of Norwegian Cruise Line organiseren cruises in Mexico.

Een goede afsluiter is een winterzonvakantie in de Caribbean. Met temperaturen die heel het jaar door rond de 30 graden zitten en de meeste zon die te vinden is in de periode van half december tot half april, maken de wintermaanden een zeer geschikte periode om hier uw huid een mooi tintje te geven. Cruisen in de Caribbean is een geweldige ervaring, waar u tevens ook geweldig kunt snorkelen en betoverd wordt door de rijke onderwaterwereld van de Caribische Zee. Bekijk deDREAMLINES.nl website voor het enorme aanbod cruises in de Caribbean!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *