Cruisen met de MS Koningsdam

Een ervaring om nooit te vergeten!
Sinds het begin van de feestmaand, december 2014, is het mogelijk om een cruise te boeken met de MS Koningsdam van de Holland America Line.

spa_verandahDe Holland America Line met zijn bekende schepen als de Rotterdam, Amsterdam, Zaandam, Maasdam en ga zo maar door: overweldigende luxe aan boord van deze verbazingwekkende schepen. De rederij met een Nederlandse oorsprong geeft u de mogelijkheid om mee te varen tijdens de eerste cruise van het nieuwe schip, de MS Koningsdam!

‘Vanaf het moment dat de Holland America Line dit schip introduceerde, hebben de gasten gevraagd vanaf wanneer ze de eerste cruises kunnen boeken’, zei Orlando Ashford, president van de Holland America Line. ‘Het is altijd een spannende dag als de boekingen kunnen worden geplaatst. Als gasten een van de eerste cruises van dit schip willen beleven, wordt er aangeraden snel te boeken.’

Een echte aanrader kan het genoemd worden. 7 dagen cruisen met het spiksplinternieuwe schip in het Mediterraanse gebied. Beginnen in Civitavecchia (Rome) om vervolgens Dubrovnik, Corfu, Katákalon en Napels te bewonderen. Een geweldige eerste cruise die het schip graag met u zou willen doorbrengen, maar wees er snel bij voordat deze cruise uitverkocht is.

De eerste cruise zal gevolgd worden door een zestal cruises op de Middellandse Zee. Er zijn de twee beschikbare routes. De eerste routebrengt u vanuit de haven van Rome naar Katákalon, Athene, Istanbul, Kusadasi en Rhodos. De alternatieve route zal u al het moois laten zien van Napels, Palermo, Cagliari, Gibraltar, Cádiz en nog veel meer! Het gaat bij beide routes om een cruise van 12 nachten.

neptune-suite-finalOver het MS Koningsdam

Om een frisse visie op de MS Koningsdam te brengen heeft de Holland America Line de hulp ingeschakeld van Adam D. Tihany, een van ’s werelds vooraanstaande ontwerpers. Tihany en ontwerper en architect Bjørn Storbraaten (meegeholpen aan de MS Eurodam en de MS Nieuw Amsterdam) hebben gezorgd voor een interieur dat frisse en eigentijdse vorming combineert met gerenommeerde klassieke elegantie van de Holland America Line.

Voor de mensen die staan te popelen om een cruise te maken met dit fantastische nieuwe schip moeten nog wel even wachten. De eerste cruise zal namelijk pas vertrekken op 20 februari 2016. Om te voorkomen dat u het vakantiegevoel verliest, heeft DREAMLINES.nl verschillende feiten op een rijtje gezet over het schip. Dit zijn de mogelijke redenen waardoor u op cruise wilt met de MS Koningsdam:

signature-suite_rev02_hiresEerbetoon aan Koning Willem-Alexander

Vanwege het feit dat Willem-Alexander de eerste koning is in meer dan 100 jaar, heeft de Holland America Line besloten hem te eren met de naam ‘Koningsdam’. Ook verwijst deze naam naar de Nederlandse oorsprong van het bedrijf.

De hutten

De MS Koningsdam onderscheidt zich van de andere schepen van de Holland America Line vanwege de eenpersoonshutten. De Koningsdam is het eerste schip van de Holland America Line dat eenpersoonshutten aanbiedt. Dit is dus ideaal voor alleenreizende cruisers. Ook voor families is dit nieuwe schip zeer geschikt. Het heeft prachtige familiehutten die zijn voorzien van een scala aan moderne functionele details. Deze familiehutten maken het cruisen alles behalve slechter. Met twee badkamers en ruimte voor maar liefst 5 personen is het puur genieten geblazen.

Helemaal nieuw

Zoals eerder besproken is het schip spiksplinternieuw! Wie lijkt het nou niet geweldig om mee te cruisen tijdens de eerste vaart die het schip maakt? U kunt als eerste genieten van alle facaliteiten aan boord. Hierbij valt te denken aan de gezellige bars, de prachtige zwembaden en de restaurants waar u een heerlijk diner voorgeschoteld krijgt.

vistasuite_minisuite_rev02_lowresActiviteiten aan boord

Er is werkelijk waar van alles te doen aan boord van de MS Koningsdam. Woon bijvoorbeeld een van de kookdemonstraties bij die zorgen voor een unieke en interactieve ervaring. Maak kennis met de regionale keuken en doe wat ideeën op.

Er worden computerlessen verzorgd in samenwerking met Windows. U wordt expert in het bewerken van foto’s en nog veel meer handige mogelijkheden die de huidige technologie u biedt.

Uiteraard is er nog veel meer te doen aan boord van dit schip. U kunt bijvoorbeeld ook fit blijven in het fitness center.

Routes

Zoals hierboven beschreven, gaan de eerste cruises niet heel ver van huis. Prachtige cruises door het Mediterraanse gebied zullen de eerste cruises zijn.

Facaliteiten voor de kinderen

Er zijn verschillende programma’s ontwikkeld voor de jongste generatie cruisers. De kinderen worden ingedeeld in drie leeftijdscategorieën. De activiteiten sluiten aan op hun leeftijd en hun interesses. Hierbij kan gedacht worden aan knutselen voor de jongsten, kookcursussen en karaoke voor de tussencategorie en sporttoernooien en dansavonden voor de oudste jongeren.

(bron: Holland America Line, 01 december 2014)

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *