Cruisen in een balkonhut

Het pure gevoel van cruisen

Vaak worden balkonhutten gezien als duur. Het valt niet te ontkennen dat u iets meer betaalt voor een balkonhut, maar hiervoor krijgt u ook zeer waardevolle kenmerken terug.

suite_q5_balconyLijkt het u niets? Wakker worden met het zicht op zee. De zon schijnt over het wijde water door uw raam. U opent de deur naar uw balkon en geniet van het geluid van zee. Deze geweldige ervaring zult u treffen in een balkonhut. DREAMLINES.nl vertelt u de voordelen van een balkonhut aan de hand van ervaringen die zijn opgedaan door een cruiser.

Mevrouw Tabois is in februari 2011 met de Adventure of the Seas gaan cruisen in de Zuidelijke Caribbean. Op dit geweldige schip verbleef de cruiser in een balkonhut en zei hierover het volgende: “Dit was top. Dit is hét gevoel van cruisen.” Het grootste voordeel van de balkonhut is de geweldige beleving op zee. U drinkt een zomerse borrel, in de volle zon op uw eigen balkon. “Als je geen balkon hebt, wil je zo snel mogelijk je kamer uit en ben je genoodzaakt om ergens anders op het schip te vertoeven en van het uitzicht te genieten. Tevens is het vooral erg fijn dat men zich gedurende de zeedagen even terug kan trekken op zijn eigen balkon, aangezien het tijdens deze dagen bij het zwembad erg druk is”, aldus mevrouw Tabois.

Een ander groot voordeel van een balkonhut is de leefruimte die beschikbaar is gesteld. De oppervlakte van een balkonhut is over het algemeen aanmerkelijk groter dan een binnenhut. Hierdoor krijgt u meer het gevoel van luxe. Eén van de andere hoogtepunten aan het cruisen in een balkonhut is dat men de deur naar het balkon ’s nachts open kan laten staan, waardoor u extra geniet van de ruisende golven. Slapen in een balkonhut zal een ervaring worden die u nooit zult vergeten.

Kortom kunnen we concluderen dat de balkonhut voornamelijk voordelen bevat:

– Geweldige beleving op uw privé balkon;

– Grotere leefruimte in de hut;

– Het betreft vaak de hogere dekken van een schip.

Er is slechts één nadeel omtrent de balkonhutten. Het cruisen in een balkonhut kost meer dan een binnenhut, maar de voordelen die er tegenover staan zullen u een onvergetelijke vakantie brengen.

Kijk op DREAMLINES.nl voor de mooiste cruises en laat u informeren door onze cruise consultants die u alles zullen vertellen over de balkonhut.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *