De meest luxueuze cruises

In de vierde en laatste week van oktober cruise maand is het thema “luxury”. Dit betekent dat deze week compleet in het teken staat van de meest luxueuze cruises die er zijn! Hoewel cruiseaanbieders vroeger grotendeels focuste op de meest welgestelden, is dat vandaag de dag anders en is een cruisevakantie voor de meeste mensen wel bereikbaar. Natuurlijk zijn er nog altijd rederijen die zich volledig focussen op de luxe en service aan boord.

Oceania Cruises:Eten

Bij Oceania Cruises zit het hem in de details. Van de restaurants tot de spa, alles is tot in de puntjes verzorgd. Oceania Cruises heeft een grote focus op alles wat te maken heeft met eten en drinken. De restaurants zijn dan ook van grote klasse. Aan boord van het schip Riviera zijn er twee erg speciale culinaire opties. Iedere avond kunnen 24 passagier genieten van een zevengangen diner in het restaurant “La Reserve” van Wine Spectator. Hier kan genoten worden van een heerlijk diner en als te verwachten zijn de wijnen die bij het diner geschonken worden ook van grote klasse. De tweede optie is het “Privé Diner”, waar tien gasten in het meest exclusieve restaurant van het schip mogen dineren. Hier kunnen de gasten zelf het menu samenstellen met de meest heerlijke en exclusieve gerechten.

Seabourn Cruises:Spa behandeling

Aan boord van de Seabourn Quest is het middelpunt van alle aandacht de spa. Dit is het grote middelpunt van het schip waar alles rondom is gesitueerd. Er zijn zelfs mensen die puur voor de spa aan boord van dit schip een cruise boeken bij Seabourn Cruises. In dit spa complex van twee verdiepingen kan men genieten van de beste massages, manicures en gezichtsbehandelingen.

Regent Seven Seas Cruises:Seven seas explorer

De Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas wordt gezien als een van de meest luxe cruiseschepen van de wereld. Een waardering met 6 sterren is dan ook niet misplaatst. Het feit dat er aan boord van dit schip enkel suites zijn, is een van de redenen waarom dit schip wordt gezien als een van de meest luxe schepen die de wereldzeeën bevaart. De meest luxe suite van het schip is niet kleiner dan 350 vierkante meter en heeft een eigen sauna, stoomcabine, spa en veranda. Verder kan je aan boord van het schip slapen op een bed dat ongeveer 150.000 euro kost – dat is geen grap. Het matras alleen kost namelijk al 90.000 euro.

Silversea:Service Barpersoneel

Bij cruises aan boord van een van de Silver Sea schepen wordt al snel duidelijk dat persoonlijke service en kwaliteit op nummer één staat. Het personeel aan boord is uiterst vriendelijk en staat altijd klaar om de beste service te leveren. Vooral in de lounges is het snel merkbaar dat de persoonlijke aanpak aan boord zeer belangrijk is. Bartenders weten al snel de namen van de passagiers en wat voor drankjes de passagiers graag drinken. Deze service begint al wanneer u voor de eerste keer aan boord komt: u wordt namelijk onder het genot van een flute champagne persoonlijk naar uw suite begeleid.

 

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *