Fietstochten met SE tours

Nieuwe cruises in de buurt van huis

NIEUWS : Onlangs is de rederij SE tours toegevoegd op DREAMLINES.nl. Het betreft cruises die in de buurt van ons mooie Nederland alle mooie plaatsen van Oost- en West-Europa langs gaan. Algemene informatie en kenmerken van deze cruises leest u hier.

MS Andante

MS Andante

Voor de mensen die houden van compactheid, gezelligheid en bovenal genieten tijdens uw vakantie, biedt SE tours de ideale cruises aan. De kapitein van het schip is tevens de eigenaar, waardoor de beleving tijdens de cruise een andere impact heeft dan iedere willekeurige andere cruise. De kapitein kunt u alles vertellen over het schip en u de mooiste ervaring van uw leven bezorgen.

De knusse en gezellige sfeer aan boord, wordt vooral waargemaakt door het kleine aantal passagiers dat aan boord kan. Met een gemiddeld aantal passagiers van circa 70 personen per schip, krijgt u een warm gevoel wanneer u aan boord stapt. Geniet van de compactheid, leer andere passagiers kennen en ontspan in uw eigen cabine.

Alle cruises van SE tours duren ongeveer een week, waarin u veel bezichtigingen doet aan Europese gebieden. Op veel schepen van SE tours wordt Nederlands gesproken. Voor degenen die het vervelend vinden om in een vreemde taal te spreken, is dit dus ook zeer ideaal. Geen zorgen aan uw hoofd of iedereen u wel begrijpt.

radfahren_3_1Activiteiten

Alles in details beleven is een aspect dat SE tours kenmerkt. Met dagelijkse fietstochten in verschillende steden en gebieden, ziet u enorm veel van Europa en ervaart u die gebieden zoals u uw thuisomgeving beleeft. Fietsend door Europa geeft een heerlijk gevoel!

Bestemmingen

De schepen van deze rederij varen voornamelijk in Oost- en West-Europa. SE tours geeft u de mogelijkheid om zowel in Amsterdam als Enkhuizen aan boord te gaan. Binnen een mum van tijd vanuit huis op het water zitten is dus een mogelijkheid die geboden wordt. Echter kunt u er ook voor kiezen om aan boord te gaan in België, Duitsland, Tsjechië of Zwitserland. Of u tijdens de cruise nu naar het buitenland wilt, of gewoon op de Nederlandse eilanden mooie fietstochten wilt maken: de keuze is helemaal aan u. SE tours biedt u verschillende mogelijkheden.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *