Vang de beste Wave Offers!

De feestdagen zijn net voorbij. Het is januari, het is koud en het regent. Het is begrijpelijk dat u verlangt naar de zomer, met warm weer en prachtige stranden. Geen beter moment om naar een mooie cruise te zoeken dan nu! Daarom biedt Dreamlines.nl u de beste Wave Offers voor deze maand aan.

Celebrity Cruises is het eerste offer van deze maand. Reis met Celebrity Cruises naar de adembenemende Caribische Eilanden en ervaar het exotische Caribische gevoel. Bij geselecteerde cruises kunt u ook uit twee of drie van de volgende opties kiezen: Een gratis drankenpakket voor twee personen, tot wel US$300 boordtegoed of gratis fooien voor twee personen. Boekingen gemaakt in balkoncabines of hoger ontvangen alledrie de opties!

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Het tweede offer is Norwegian Cruise Line. Reis met de Norwegian Cruise Line naar schitterende delen van de wereld, waaronder de Bahama’s. Wanneer u voor 27 februari een buitencabine of hoger boekt op een van de geselecteerde cruises van vijf nachten of langer, kunt u een of meer van de volgende aanbiedingen kiezen: Ultimate Dining Package, waarbij u elke avond in een nieuw specialiteitenrestaurant eet, Ultimate Beverage Package, waarbij u de hele cruise van een brede selectie aan alcoholische versnaperingen kunt kiezen en/of Boordtegoed, waarbij u per stateroom tot wel $300 boordtegoed kunt ontvangen.

MSC Cruises

MSC Cruises

MSC Cruises is het derde offer. MSC Cruises biedt verschillende cruises aan, voornamelijk naar de Middellandse Zee. Ga in de zomermaanden mee op reis met MSC Cruises en ontdek de parels van Zuid-Europa. Als u een van de geselecteerde cruises boekt, ontvangt u van MSC Cruises geheel gratis een drankenpakket: Als u een Binnenhut boekt, ontvangt u een gratis Allegro drankenpakket, bij een hut zeezicht ontvangt u een gratis Cheers drankenpakket en bij een balkonhut en suites op geselecteerde schepen (MSC Armonia, Sinfonia en Lirica), ontvangt u een gratis all-inclusive Allegrissimo drankenpakket. Daarnaast reizen kinderen onder de 18 jaar gratis als ze een hut delen met twee betalende volwassenen!

Seabourn

Seabourn

En ons laatste offer is Seabourn. Met Seabourn zult u verschillende indrukwekkende steden en landen bezoeken, voornamelijk langs de Middellandse en de Zwarte Zee. Kies uit een van de vele cruises tussen mei en november 2015 en geniet van waanzinnige kortingen! Daarnaast heeft u bij het boeken van een Buitenhut recht op een gratis upgrade naar een balkonhut, en bij het boeken van penthouse en premium suites ontvangt u tot wel $1000 USD boordtegoed!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *