Cruisemaand, week 1: Familiecruise

De maand oktober is cruisemaand en dit jaar is het thema „plan een cruise“. Iedere week van deze maand staat in het teken van een andere soort cruise. Elke week zullen we het thema uitlichten en deze week staat in het teken van familie cruises.

Veel mensen hebben het idee dat cruises niet voor families met kinderen zijn, want ja.. zullen de kinderen zich wel kunnen vermaken aan boord van een cruiseschip? En zijn er überhaupt wel genoeg faciliteiten en activiteiten voor kleine kinderen en tieners? Het antwoord op die vragen is een volmondige “ja!”. Hieronder leest u hoe verschillende cruisemaatschappijen kinderen vermaken!

De Disney droom:

Disney Cruise Line is natuurlijk de nummer een als het gaat om familie cruises, er zijn ontelbaar veel activiteiten aan boord voor kinderen en ook aan de volwassenen is gedacht. Een cruise met Disney Cruise Line is werkelijk om nooit te vergeten. De hutten van Disney Cruise Line zijn van grote klasse, modern en perfect voor families maar ook voor andere leeftijdsgroepen.

Voor de kinderen is een Disney cruise natuurlijk een groot feest, ze kunnen aan boord mee doen met verschillende activiteiten. Van het ontmoeten van de verschillende Disney figuren tot dansen en zingen in een musical workshop.

Voor de volwassenen is er ook genoeg te doen, geniet bijvoorbeeld van de spa aan boord terwijl de kinderen onder professionele begeleiding aan het spelen zijn met hun leeftijdsgenootjes. Of ga heerlijk dineren in een van de restaurants, speciaal voor volwassenen en geniet daarna van een drankje in een van de lounges.

Natuurlijk zijn er ook verschillende activiteiten voor het gehele gezin, zo kan er worden genoten van een van de entertainment shows, zoals een musical of kunnen ouders samen met hun kinderen dansen en zingen op een van de feesten aan boord van de schepen.

Norwegian Cruise Line:

NCL ziplineNorwegian Cruise Line staat ook bekend om haar familie cruises. Jonge kinderen kunnen meedoen aan het guppies-programma en daar er de hele dag door verschillende activiteiten ondernemenen. Voor de iets oudere kinderen is er de Splash Acadamy waar ze videogames spelen, muziek maken, films kijken en sporten. Daarnaast heeft Norwegian Cruise Line ook een programma voor tieners waar de leeftijdgenoten verschillende activiteiten ondernemen, van sporten tot muziek maken. Het mooiste van alles is dat de meeste van deze activiteiten bij Norwegian Cruise Line kostenloos zijn!

MSC Cruises:

F1 simulatorLaten we beginnen met het feit dat kinderen tot en met 12 jaar gratis cruisen bij MSC Cruises! Kinderen van 13 tot en met 17 jaar cruisen tegen een zeer aantrekkelijk kindertarief.
Tijdens de cruise kunnen de kinderen met de Mini en Junior kidsclub en de tieners met de Teenclub verschillende activiteiten ondernemen, zo is er een bioscoop, kunnen ze gaan bowlen en is er een heuse Formule 1 simulator!

Royal Carribean:

Royal showAan boord van de schepen van Royal Carribean is niks te gek, kinderen zullen zich werkelijk geen moment vervelen. Het aantal activiteiten aan boord van de schepen uit de vloot van Royal Carribean is haast ontelbaar, van surfen aan boord van het schip tot klimmen op de klimwand en van schaatsen tot videogames spelen in de gamehal, ieder kind zal hier zijn of haar hart op kunnen halen! Natuurlijk kan er hier ook van verschillende shows en ander entertainment worden genoten door het gehele gezin. Denk bijvoorbeeld aan een van de spectaculaire shows!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *