De ultieme gastervaring: De Ocean Medaillon van Princess Cruises

De concurrentie tussen de rederijen neemt de laatste jaren flink toe. Daarom moeten rederijen steeds innovatiever worden met het werven van klanten. Een van deze manieren is de klanten een ultieme gastervaring aan te bieden. Van alle entertainment die men kan wensen tot een makkelijk en eenvoudig betaalprincipe. Princess Cruises probeert hier dan ook op in te spelen met hun nieuwe innovatie: Ocean Medaillon. Lees hier alles over in dit artikel.

Na een lange reis bent u eindelijk aangekomen bij uw desbetreffende cruiseschip. Nog even inchecken en dan kan de vakantie echt beginnen. Helaas ziet u vanaf de verte al een rij voor de check-in balie en weet u dat u de boordpas minstens 1 keer kwijt raakt. Dit is nu verleden tijd dankzij de Ocean Medaillon op de schepen van Princess Cruises!

Wat is de Ocean Medaillon?
De Ocean (One Cruise Experience Access Network) Medaillon is een uniek concept dat momenteel in gebruik is op drie schepen: de Royal Princess, Caribbean Princess en de Regal Princess. In de loop van 2018 en 2019 zal dit concept ook uitgerold worden naar alle andere schepen van Princess Cruises. Alle passagiers krijgen tijdens hun cruise een Medaillon die de ‘boordpas’ of ‘seapass’ vervangt en niet groter is dan een muntstuk. Deze Medaillon kunnen de gasten eenvoudig bij zich dragen met behulp van een moderne polsband, hanger of gewoon in hun broekzak. Het leuke hieraan is dat gasten zelf kunnen bepalen hoe opvallend of juist onopvallend de Medaillon gedragen wordt. Er zijn namelijk verschillende kleuren en accessoires beschikbaar om de Medaillon aan te passen naar ieders eigen smaak. Zo kan de Medaillon omgetoverd worden tot een sportieve polsband, een luxueuze lederen polsband of halsketting. Deze innovatie zorgt voor première in de huidige cruise industrie en in de reiswereld in het algemeen. Met de Ocean Medaillon tilt Princess elke cruise ervaring naar een hoger niveau.

Hoe werkt de Ocean Medaillon?
Met de Medaillon is het zoeken naar een boordpas passé. Dankzij deze baanbrekende technologie opent de Medaillon niet alleen de deur van de hut maar slaat deze ook persoonlijke data op wat het verblijf nog aangenamer maakt. Zo worden alle speciale wensen vastgelegd en ook daadwerkelijk uitgevoerd. De Ocean Medaillon weet welke excursie de gast wil maken, welke soort hut er besteld is, allergieën die een gast heeft zodat de crew hier rekening meer kan houden en last but not least uw favoriete drankje. Dit betekent maar 1 ding: voluit genieten van uw welverdiende vakantie zonder zorgen!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *