Unieke restaurants aan boord van MSC Cruises

Cruisen is hot en wordt steeds populairder. Hierdoor is er ook steeds meer concurrentie tussen de rederijen. Om de concurrentie voor te blijven moeten rederijen steeds unieker worden in hetgeen wat zij aanbieden. Eén van de manieren om de concurrentie voor te blijven is door unieke restaurants te hebben aan boord van de schepen. Lees in dit blogartikel alles over de unieke restaurants van MSC Cruises.

Tex-Mex Steakhouse

Het Tex-Mex Steakhouse restaurant is een restaurant dat ingerecht is in authentiek Amerikaanse stijl. Zo staan er dissels die ze vroeger achter de paarden spanden en cactussen. Naast het indrukwekkende decor kunt u hier ook heerlijk eten. Zo kunt u hier heerlijke gerechten uit Mexico en Texas eten. Aan de bar kunt u genieten van een heerlijk biertje met wat Mexicaanse tapas. Als u liever wat uitgebreider wilt eten dan kunt u uiteraard ook een tafeltje nemen en genieten van de malse steaks en pittige specialiteiten van het huis. Een etentje hier zal dus gegarandeerd een onvergetelijke indruk op u maken.Tex Mex restaurant MSC SplendidaHet Tex-Mex Steakhouse is te vinden op de MSC Fantasia en de MSC Splendida.

Galaxy Disco Restaurant

Een restaurant met panorama uitzicht of een disco? Wat dacht u van allebei? Het Galaxy Disco Restaurant bevindt zich op het bovenste dek en geeft u een overweldigend uitzicht over het schip en de omgeving. Het eten is bijna net zo overweldigend als het uitzicht. Zo kunt u tussen de middag brunchen in alle luxe met bijvoorbeeld oesters en ’s avonds genieten van heerlijke sushi of de Mediterrane keuken. Hier moet u hoe dan ook een keer gedineerd hebben.Galaxy Disco Restaurant MSC DivinaHet Galaxy Disco Restaurant is te vinden op de MSC Preziosa (sushi) en MSC Divina (Luxe Brunch en Mediterrane keuken)

Eataly Steakhouse

Eataly is een Italiaans restaurant en steakhouse en is ingericht in een simplistische stijl. Het eten daarentegen is alles behalve simpel. In dit restaurant krijgt u namelijk enkele van de beste stukken vlees ter wereld voorgeschoteld. Zo kunt u vlees met een gegarandeerde oorsprong uit La Granda Piemonte eten of steaks gemaakt van het vlees van de Aberdeen Angus. Buiten dit heerlijke vlees kunt u hier ook heerlijke magnifieke Italiaanse hapjes krijgen en een verscheidenheid van vis- en vleesspecialiteiten. Als u liever een pizza nuttigt dan is dat uiteraard ook mogelijk in dit restaurant. Verder worden hier ook pizza’s geserveerd. Deze pizza’s zijn gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Dit zal een van uw favoriete restaurants zijn op zee.Eataly Steakhouse MSC DivinaHet Eataly Steakhouse is te vinden op de MSC Divina.

Asian Fusion Restaurant

Het laatste restaurant in dit lijstje is het Asian Fusion Restaurant. Dit restaurant is helemaal ingericht in Aziatische stijl. Het eten wat u hier kunt krijgen, u raadt het al, is Aziatisch. In dit restaurant hebben ze gerechten uit onder meer China, Japan en Thailand. Wat dacht u van heerlijke dim sum of gaat u liever voor sushi? In dit restaurant maakt het niet uit, u kunt het zelf zo gek maken als u wilt. Ook combinaties van de verschillende keukens is mogelijk. Dit is dus gegarandeerd genieten voor het hele gezin.Asian Fusion Restaurant MSC MagnificaHet Asian Fusion Restaurant is te vinden op de MSC Magnifica en MSC Orchestra.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *