Bekijk nu de Enchanted Princess: Het indrukwekkende nieuwe schip van Princess Cruises

De Enchanted Princess

Het nieuwe schip, de Enchanted Princess van Princess Cruises, komt er aan! Zet u schrap, want dit indrukwekkende en innovatieve schip heeft meer te bieden dan ooit tevoren. Met cruises naar de Middellandse Zee, de Caribbean, Afrika en Noord-Amerika, wordt u vanaf juni 2020 welkom geheten aan boord. Bekijk hier de cruises.

Luxueuze hutten om tot rust te komen

Elke hut wordt gekenmerkt door haar moderne stijl en luxueuze attributen zoals de Flatscreen-TV, digitale kluis, de ruimtevolle kast waar u al uw spullen in kwijt kunt en de koelkast. Met het aanbod van 8 verschillende hut categorieën is er voor de cruiseliefhebber genoeg variatie te vinden, van de mini-suites tot de Sky suites.

Sky suites met een adembenemend uitzicht

Geen normale suites maar speciale Sky suites! Deze Sky suites bevinden zich aan het bovendek van het schip, waardoor er een adembenemend en fenomenaal uitzicht van 270 graden over de oceaan te zien is. De suites beschikken over de allergrootste luxe privé balkons die Princess Cruises ooit heeft uitgebracht, ter grootte van maar liefst 65m².

Ruime variatie aan restaurants

Het Anytime Dining℠ concept zorgt ervoor dat gasten rustig en flexibel op elk moment tussen 17:30 en 22:00 kunnen dineren. Bezoek de Seafoodbar, het internationale café, Alfredo’s pizzeria, de Salty Dog Gastropub waar innovatieve hamburgers, taco’s, hotdogs en sweet potato chili geserveerd worden of bezoek de dineerzaal voor speciale 6-gangen gerechten gemaakt door Award-winnende chef Curtis Stone.

Wellness en ontspanning

Neem een duik in een van de twee zwembaden met spectaculair uitzicht op de horizon, de spabaden of geniet in het bubbelbad. Bezoek de scrub en shine bar of de Lotus Spa met 18 massage kamers, van een Zweedse massage tot een Bamboe massage op dek 5 om ultiem tot rust te komen.

Ontelbare mogelijkheden voor entertainment

U raakt nooit verveeld aan boord van de Enchanted Princess. Op het schip zijn er theatershows, musicals, kunstveilingen en een “Festival van de Wereld”, een evenement aan boord waarbij tijdloze tradities uit bijna alle uithoeken van de wereld gevierd worden. Ook is er een casino in de stijl van Las Vegas met optredens van komieken en zangers en wordt er The Voice of the Ocean georganiseerd waar u uw zangkunsten kunt laten zien. Op het basketbalveld kan er gebasketbald en gevolleybald worden.

De gebruiksvriendelijke Ocean Medallion en OceanNow

Op de Enchanted Princess wordt er gebruik gemaakt van de Ocean Medallion, een gebruiksvriendelijke innovatie ter grootte van een muntstuk: met dit Medallion wordt de deur tot uw hut geopend en kunt u via MedallionPay de rekening betalen. Het kwijtraken van uw sleutels is verleden tijd! De Medallion kan gedragen worden als armband, ketting of clip…aan u de keuze! Via de app OceanNow kunt u uw eigen drankjes bestellen.

Bent u enthousiast geworden? Bekijk hier alle cruises met de Enchanted Princess, voor een onvergetelijke reis!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *