Een nieuwe kijk op reizen dankzij Explorations Central van Holland America Line

Lijkt het u ook niet fijn om voor het aanmeren bij uw plaats van bestemming al te weten waar de beste restaurants zijn, wat de aantrekkelijkste bezienswaardigheden zijn en wat de desbetreffende culturele gebruiken zijn? Dankzij het nieuwe Explorations Central (EXC™) van Holland America Line is dit mogelijk. Het EXC™ is nu aanwezig op het ms Westerdam en zal de komende jaren doorgevoerd worden op meerdere schepen van Holland America Line.

Holland America Line’s exclusieve Explorations Central is DÉ alleswetende reisgids! Door plaatselijke deskundigen, interactieve activiteiten en culturele ontmoeting te combineren krijgt u de kans om u helemaal in te leven in verschillende culturen. Zo zijn er interactieve touchscreens, digitale verhalen en realtimegegevens van de brug van het schip. Leer hoe u Dim Sum bestelt in Hongkong of verdiep u in de digitale verhalen van de inheemse bevolking van Hawaï. Hieronder leest u wat allemaal mogelijk is met de EXC™ aan boord:

EXC Encounters™
Dankzij de EXC Encounters™ heeft u de kans om al aan boord de cultuur van uw bestemming te bestuderen. Samen met lokale experts, kunstenaars en artiesten ontdekt u de cultuur van uw bestemming voordat u aan wal op verkenning gaat. Bespeel bijvoorbeeld steeldrums met musici uit Trinidad, beoefen Tai Chi met een Chinese meester of leer of u ter begroeting glimlacht dan wel een hand geeft wanneer u in Dakar bent.

EXC Guides™
U staat op het punt om een Boeddhistische tempel binnen te gaan. Moet u uw hoofd bedekken of uw schoenen uittrekken? Uw EXC-gids weet het. Pak uw kans en verkrijg inzichten in alles! Van eenvoudige, handige zinnetjes tot de beste excursies, populairste plekken en tips van ingewijden.

EXC Talks™
Luister naar volksverhalen met EXC Talks™. Kom meer te weten over de prachtige bezienswaardigheden van de stad en de geschiedenis van de lokale bevolking. Dankzij EXC Talks heeft u de kans om zich helemaal te verdiepen in elke nieuwe bestemming.

EXC Port Maps™
De EXC Port Maps™ richten zich op herkenningspunten in de stad waardoor u gemakkelijker de weg kunt vinden dan met een gebruikelijke stadsplattegrond. De EXC Port Maps liggen voor u klaar in het EXC™.

EXC Channel™
Ontspan in uw hut en kijk naar een uitgebreide reeks reisfilms, documentaires en tv-programma’s over de bestemmingen op uw vaarroute.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *