Costa Cruises bestaat 70 jaar en viert feest!

Het jaar 2018 is een bijzonder jaar voor Costa Cruises. De rederij bestaat namelijk 70 jaar! Wie jarig is trakteert en zo doet ook Costa Cruises dat. Een jaar lang kunt u met haar mee feesten op een van de vele Costa cruisereizen in 2018. Profiteer van vele exclusieve nieuwigheden aan boord ter ere van deze verjaardag!

Costa Cruises
Het bedrijf Costa Cruises is al ontstaan in 1854 in Italië. De vloot begon met het vervoeren van olie en textiel. Het was pas op 31 maart 1948 dat dit bedrijf zijn vloot openstelde voor cruisereizen. Het eerste vlaggenschip Anna C van Costa maakte een trans-Atlantische oversteek van de Italiaanse kustplaats Genua naar Rio de Janeiro en Buenos Aires gelegen in Zuid-Amerika. Op dit moment bestaat de vloot van Costa uit 13 cruiseschepen die varen naar vele bestemmingen over de hele wereld. Aan boord van de schepen zult u zich zeker niet gaan vervelen. De Italiaanse sfeer zorgt ervoor dat u een ultiem vakantiegevoel ervaart. De rederij is perfect als u een comfortabele vakantie wilt. De stijlvol ingerichte hutten, het vriendelijke personeel, de culinaire keuken en de vele mogelijkheden aan activiteiten aan boord zullen er samen voor zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft. Aan boord staat plezier maken voor zowel jong als oud voorop. Na uw cruise met Costa Cruises bent u dan ook verzekerd van een glimlach.

70 jaar lang cruisereizen
Costa Cruises biedt al 70 jaar lang haar magnifieke service aan cruisereizigers terwijl zij hen naar de mooiste bestemmingen begeleid. Om dit bijzondere jubileumjaar te kunnen vieren met haar gasten biedt Costa Cruises speciaal voor haar verjaardag exclusieve nieuwigheden aan. De rederij heeft verschillende festiviteiten georganiseerd die zullen plaatsvinden op afvaarten van haar vloot in 2018. U kunt als reiziger deelnemen aan alle activiteiten aan boord die gegarandeerd voor een onvergetelijke tijd zullen gaan zorgen.

Wat Costa Cruises trakteert
Vanaf 31 maart 2018 organiseert Costa Cruises, precies 70 jaar na de eerste afvaart van de Anna C, elke week een grote verjaardags-poolparty. Hier kunt u onder de sterrenhemel genieten van de beste muziek en lekkerste cocktails. Op elke cruisereis worden een hele dag lang de meest geliefde spelletjes en evenementen van de afgelopen 70 jaar georganiseerd. Daarnaast kunt u aan boord genieten van speciaal aangepaste menu’s. Kies voor het Galamenu en proef Costa’s culinaire hoogstandjes van de afgelopen 70 jaar. Een aanrader is zeker Costa’s eigen versie van het visgerecht Cappon Magro. Met de twee nieuwe cocktails, Rendez Vous en Smart Spritz, kunt u heerlijk uw dag afsluiten. Zorg dat u uw droomreis niet zult vergeten door een leuk aandenken te bemachtigen in de aanvullende souvenirshop.

Wilt u Costa’s 70ste verjaardag ook vieren en daarbij profiteren van vele exclusieve festiviteiten? Boek dan uw Costa reis met afvaart in 2018 naar een van de mooie bestemmingen ter wereld!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *