Maak kennis met TUI Cruises

TUI Cruises is een Duitse rederij die zijn thuisbasis heeft in Hamburg, Duitsland. Aan boord van de schepen van TUI Cruises wordt daarom ook voornamelijk Duits gesproken. TUI Cruises biedt vaarroutes over de hele wereld aan en al deze cruises zijn All Inclusive.

De vloot

Op dit moment bezit TUI zes schepen, waarvan de Mein Schiff 5 en 6 pas recentelijk in gebruik zijn genomen. Deze schepen zijn ontzettend goed uitgerust. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse kunstgalerij, een jazz club en de Mein Schiff 6 heeft zelfs een hologram en een escaperoom aan boord. Ook aan de leesliefhebbers is gedacht. Als u een echte boekenwurm bent of een rustig plekje zoekt kunt u terecht in de leeslounge of de bibliotheek. Wilt u graag een cruise maken aan boord van alle cruiseschepen van TUI Cruises? dan moet u snel zijn! De eerste schepen van TUI Cruises de Mein Schiff 1 en 2, worden respectievelijk in 2018 en 2019 vervangen door gloednieuwe schepen die de Neue Mein Schiff 1 en de Neue Mein Schiff 2 gaan heten. Deze schepen zullen nog luxer en mooier worden dan hun voorgangers, waardoor TUI Cruises u het beste van het beste kan bieden.

Mein Schiff 5 bij de Elbphilharmonie in Hamburg

Accommodatie aan boord

De hutten en suites aan boord van TUI Cruises zijn toegewijd aan het welzijn van de gasten. Naast de binnen-, buiten- en balkonhutten, kunt u ook kiezen voor een suite met uitzicht op zee.  Gaat u met uw familie op vakantie? Dan kunt u met z’n allen in een familiehut verblijven. Alle hutten bieden een licht en modern design zodat u echt tot rust kan komen tijdens uw verblijf aan boord van het schip. Tevens zitten echte koffieliefhebbers ook goed bij TUI Cruises. In elke kamer staat namelijk een Nespresso apparaat waardoor u uw kamer niet hoeft te verlaten voor een heerlijk kopje koffie.

Himmel & Meer Suite Mein Schiff 3

Bestemmingen

Alle schepen uit de vloot van TUI Cruises maken het hele jaar door mooie cruises naar de meest prachtige bestemmingen. Zo varen zij bijvoorbeeld naar de exotische Caribbean, de pittoreske Canarische Eilanden en Transatlantisch in de winter. In de zomer blijven ze vaak wat dichter bij huis. Zo kunt u in de zomer genieten van de indrukwekkende fjorden in Noord-Europa, richting het Noordoosten van Europa met een cruise over de Oostzee of genieten van de Middellandse Zee. Verder varen de schepen uit de vloot van TUI ook nog naar het Midden-Oosten, Azië, Groot-Brittannië, Zuid- en West-Europa en Zuid-Amerika.

Mein schiff 2 op de Middellandse Zee

All Inclusive

TUI Cruises staat voor hoge kwaliteit zonder extra kosten. Aan boord van TUI Cruises geldt dan ook het All Inclusive concept. Bij dit concept zijn de maaltijden en dranken inbegrepen. Naast de inbegrepen maaltijden en dranken hebben passagiers ook gratis toegang tot de wellnessruimte, de fitnessruimte en de sauna (gelegen in de wellnessruimte). Hierdoor kunt u dus optimaal genieten van de reis en al uw zorgen even opzij zetten op uw welverdiende vakantie.

Restaurants

De meeste restaurants aan boord van een schip van TUI Cruises maken deel uit van het All Inclusive concept. De specialiteiten van deze restaurants zijn erg variërend. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een heerlijk visgerecht terecht in de GOSCH Sylt of als u een echte pizza of pasta liefhebber bent, kunt u terecht in restaurant Osteria. Zelfs als u midden in de nacht nog honger heeft kunt u een heerlijke maaltijd krijgen. Zo kunt u aan boord van de Mein Schiff 1 en 2 terecht bij The Cliff 24 en aan boord van de Mein Schiff 3, 4 en 5 bij Tag & Nacht Bistro. Deze restaurants zijn namelijk 24 uur per dag geopend.

Café Lounge Mein Schiff 3Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *