Seabourn gaat voor 2 nieuwe expeditieschepen!

Seabourn is de rederij voor de ervaren cruiser. De rederij is aanbieder van luxe maar tegelijkertijd ook ongedwongen cruises. Seabourn staat bekend om de excellente service, de internationale uitmuntende keuken en de hoogwaardige all-inclusive cruises. De vloot bestaat nu nog uit compactere schepen wat het mogelijk maakt om aan te meren bij meer onbekende en kleine havens zodat u kunt genieten van unieke locaties gedurende uw cruise. Het entertainment aan boord is van hoge klasse. Zo komen er vaak bekende personen aan boord om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Deze luxe en geweldige ervaring wil Seabourn haar gasten nu ook gaan laten ervaren op de nieuwe expeditie schepen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het twee nieuwe schepen gaat bouwen. De schepen zullen ultra-luxe expeditie schepen worden. De bouw zal plaatsvinden door een samenwerking tussen 2 scheepsbouwers genaamd Mariotti en Damen. Deze 2 bedrijven zullen voor deze 2 nieuwe schepen te werk gaan onder de naam Mariotti Damen. Het eerste schip wordt verwacht in juni 2021 en het tweede schip zal volgen in mei 2022. De 2 nieuwe schepen maken het totaal aantal nieuwe expeditie schepen dat tussen 2018 en 2022 verwelkomd zal worden tot 32.

Met de bouw van deze 2 nieuwe schepen verlegd Seabourn haar grenzen. De nieuwe schepen maken het mogelijk om een combinatie te vormen tussen de fijne accommodaties, de luxueuze voorzieningen aan boord van een expeditie schip en meeslepende ervaringen. Het bedrijf wil tevens haar leiderschap als innovators versterken door middel van de beste ultra-luxe cruises aanbieden die er zijn. Voorheen had Seabourn al seizoensreizen naar Antarctica met de Seabourn Quest. De nieuwe schepen zullen het hele jaar naar deze bestemmingen reizen.

De nieuwe schepen zullen van een volledig nieuw en innovatief design voorzien worden. Deze schepen zullen vanzelfsprekend over de functies en voorzieningen hebben die Seabourn zo succesvol hebben gemaakt, maar beschikken tevens ook over nieuwe functies en voorzieningen om de expeditie ervaring te versterken.  De nieuwe functies zijn onder andere twee onderzeeërs. Daarnaast zullen de schepen extra capaciteit krijgen voor de prachtige reizen naar Antarctica.

Later dit jaar zal Seabourn de specifieke ontwerp- en servicegegevens bekend maken voor haar nieuwe schepen. De details over de reisroutes van de schepen en de beschikbaarheid voor reserveringen zullen in het voorjaar van 2019 worden vrijgegeven.

Wilt u niet wachten met het boeken van een Seabourn cruise? Kijk dan alvast hier voor een onvergetelijke ervaring op zee.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *