De 5 leukste activiteiten aan boord bij Holland America Line

Holland America Line staat bekend om zijn klassieke stijl met moderne voorzieningen en heeft al 145 jaar ervaring op het gebied van cruises. Met Holland America Line kunt u cruisen naar prachtige bestemmingen over de hele wereld en kunt u tijdens de reis genieten van het uitgebreide entertainmentaanbod voor zowel jong als oud.

Hieronder vindt u de vijf leukste activiteiten die Holland America Line aanbiedt.

  1. Zodiac Tours

Wilt u graag unieke locaties zoals mangrovemoerassen en afgelegen onbewoonde eilanden verkennen tijdens uw cruise? Dan kan dat met de Zodiac Tours! Met de Zodiac-boten van Holland America Line gaat u naar de meest adembenemende plaatsen die alleen bereikbaar zijn met de Zodiac-boten. Tijdens de excursie gaat u samen met experts op pad die u al leert kennen aan boord bij de Holland America Line.

  1. Entertainment aan boord
  • Aan boord bij de Holland America Line kunt u genieten van verschillende soorten entertainment. Zo kunt u heerlijk winkelen aan boord. De schepen zijn voorzien van een breed scala belastingvrije winkels. Holland America Line brengt het winkelaanbod naar een hoger niveau. Zo kunt u uw eigen souvenirs personaliseren en kunt u foto’s printen direct vanaf uw mobiele telefoon.
  • Wilt u tijdens uw vakantie in beweging blijven, dan is dat bij Holland America Line geen probleem. Hier vindt u sportfaciliteiten zoals een indoor fitnesscentrum, hardloopparcours en basketbal- en volleybalvelden. Ook is er een fitnessinstructeur aanwezig die u kan begeleiden tijdens uw training.
  • Bij Holland America Line vindt u ook een casino, waar u gezellig een avond kunt pokeren of black jack kunt spelen op alle niveaus. Daarnaast kunnen beginners gamelessen volgen in pokeren en black jack en om zo ook mee te kunnen doen aan toernooien.

 

  1. Wijnproeverij en bars

Bij BLEND by Chateau Ste kunt u uw eigen wijn mengen en daarvan genieten tijdens een diner. BLEND is de eerste wijnmakerij op zee aan boord van de Holland America Line schepen. Tijdens deze activiteit maakt u op basis van vijf verschillende rode wijnen uw eigen mix en leert u meer over wijn door de wijnexpert die u daarbij begeleidt. Daarnaast zijn er ook verschillende bars aanwezig waar u kunt genieten van livemuziek. BLEND by Chateau Ste is beschikbaar op de schepen Koningsdam en Nieuw-Statendam.

  1. Club HAL

Ook voor de kinderen en tieners zijn er veel leuke activiteiten beschikbaar aan boord. Ze krijgen de kans om samen met andere kinderen van dezelfde leeftijd leuke activiteiten te doen zoals: videogamewedstrijden, themafeesten, ijsjeswedstrijden, sieraden maken en volleybaltoernooien. Kinderen die tussen 11:00 en 13:00 uur meedoen aan de activiteiten worden ook voorzien van een lunch. Daarnaast zijn er ook activiteiten voor kinderen met speciale behoeften. De medewerkers aan boord zijn getraind om deze kinderen te begeleiden.

  1. Buitenbioscoop bij het zwembad

Op de schepen van Holland America Line worden er ook buitenbioscopen bij de zwembaden aangeboden. Hier kunt u gezellig met familie of vrienden een film kijken onder het genot van een drankje bij het zwembad.

Bent u enthousiast geworden? Klik hier voor alle cruises met Holland America Line!

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *