Relaxen op een cruise

Kom volledig tot rust gedurende uw reis

bent u opzoek naar een ontspannende vakantie, om al uw zorgen te vergeten en volledig tot rust te komen? Vele cruiseschepen hebben toereikende faciliteiten om al uw zorgen te vergeten. Cruisen is tegenwoordig helemaal in, om tot rust te komen en daar is een reden voor.

Cocktails op een cruise

Zo kunt u op vele schepen genieten van een heerlijke cocktail in de buitenlucht aan het water om het ultieme vakantie gevoel te beleven. Ook kunt u stoom afblazen in de sportschool om vervolgens te ontspannen in het wellnessgedeelte, waar u de mogelijkheid heeft om te recupereren na een inspannende work-out. Een uitzonderlijk innovatief schip, waar dit allemaal mogelijk is en die al uw verwachtingen overtreft, is het nieuwe schip van Royal Caribbean, de Quantum of the Seas.

Verrukkelijk dineren in een restaurant

Verrukkelijk dineren in een restaurant

Daarnaast zijn er vele cruiseschepen die verschillende mogelijkheden aanbieden waar u buitengewoon verrukkelijk kunt dineren en al uw culinaire wensen kunt laten vervullen. Het doorsnee cruiseschip serveert vele internationale gerechten met daarnaast een aanbod van regionale specialiteiten. Zo stellen de chef-koks van de Emerald Princess van cruisemaatschappij Princess Cruises dagelijks heerlijke varierende menu’s samen, waardoor u elke dag weer kunt genieten van een gerecht naar keuze. Ook heeft u de gelegenheid om te dineren in de verschillende specialiteiten restaurants aan boord van dit prachtige schip.

rci_sunset_lounge_149_rt_crop_copyDaarenboven bieden vele cruises talloze mogelijkheden van entertainment aan, wanneer u toe bent aan vermaak. Zo zijn er verschillende spectaculaire shows die u kunt bijwonen, zwembaden waar u heerlijk kunt relaxen en een bowlingbaan waar u met uw gezin, vrienden of geliefde kunt bowlen. Daarnaast kunt u genieten van een drankje aan de bar of uw geluk testen en een gokje wagen in een casino aan boord. Er zijn ook mogelijkheden om te shoppen in een van de steden of dorpjes waar het schip langs komt. Anders gezegd, een cruisevakantie biedt eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Bij cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line staat entertainment hoog in het vaandel. Zo heeft de Norwegian Epic de passagiers bijvoorbeeld voorzien van optredens van bekende artiesten, zoals de Blue Man Group, Second City en Legends in Concert. Ook kunt u klimmen op de klimwand, bowlen en tijdens uw diner genieten van een extravagante show, Cirque Dreams & Dinner.

Zoals eerder besproken, een van de schepen die ongekende luxe aanbiedt en waar u volledig tot rust kunt komen is de Quantum of the Seas van Royal Caribbean. Dit innovatieve cruiseschip biedt talrijke mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit binnen cabines, buiten cabines, studio’s en nog veel meer. Wanneer u een van de binnenste cabines heeft kunt u dankzij de nieuwste technologie alsnog genieten van het voorbijtrekkende landschap doormiddel van een virtuele weergave, wanneer u een van de binnenste cabines heeft.Naast de vele soorten cabines die te boeken zijn, biedt de Quantum of the Seas eersteklas entertainment, waardoor u zich zeker niet hoeft te vervelen. Van spectaculaire shows, lichtspektakels en entertainment programma’s in het amfitheater tot botsauto’s, rolschaatsen, sport en dans in de SeaPlexSM, de grootste actieve zone op zee. Daarnaast kunt u in de avond nog genieten van voorstellingen in de Music Hall.

Verder biedt het schip ook een uitstekende spa en wellness centrum aan, waar u kunt ontspannen en volledig tot rust kunt komen. Ook de sportschool is de moeite waard voor actieve passagiers. Bent u niet zo actief, dan kunt u een kijkje nemen bij de winkels aan boord of heerlijk vertoeven bij het zwembad. Kortom, de Quantum of the Seas heeft het allemaal!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *