El Tinto, Cappuccino en Espresso cruisen mee

Begroet jij in de ochtend het koffieapparaat ook enthousiaster dan je familie of collega’s? Heel veel mensen kunnen haast niet meer zonder het cafeïnerijke brouwsel.  Het is ook niet gek dat de gemiddelde Nederlander jaarlijks 150 liter aan koffie drinkt. Dit fantastische drankje is daarom ook bijna op elke hoek verkrijgbaar. De rederijen hebben hunzelf ook gespecialiseerd in deze donkerbruine medicatie. Dreamlines presenteert een lijst met de lekkerste coffeecorners aan boord van de cruises.

Holland America Line
De Holland America Line is een van de rederijen die erg lekkere koffie serveert. Bij het ontbijt, in een van de restaurants en zelfs tot aan uw hut. De handtekening voor deze koffie is al gezet op alle schepen van de Holland America Line. De zeevarende koffiehoek is redelijk geprijsd, maar je krijgt wel waar voor je geld! Ons advies, mocht je op een van deze schepen terecht komen en van zoet houden: De Carmello Latte is the coffee to drink. Geniet natuurlijk tegelijkertijd van het uitzicht in een van de cafés.

Royal Caribbean
Het kan ook niet anders, voor het eerst geïntroduceerd op de Allure of the Seas en nu ook aan boord van haar zusterschip de Oasis of the Seas. Een van de meest succesvolle koffiezaken op de schepen van Royal Caribbean. Je raadt het al … Starbucks! Starbucks-winkels zijn de enige die meedrijven met een van de grootste rederijen. Koffie bij Starbucks halen kan in de Royal Promenade op de geselecteerde schepen van Royal Caribbean.

Cunard
De rederij met haar koninklijke schepen. Een cruiser kent de Queen Victoria en de Queen Elizabeth wel. Cunard begon haar cafetaria Café Corinthia op de Queen Victoria. Tot verbazing van de directie werd het café razendsnel erg populair en al meteen ook geïntroduceerd op de Queen Elizabeth. Op beide schepen werd meteen de zitcapaciteit verdubbeld en steeds verder uitgebreid. Het cafe heeft een elegante sfeer en is erg licht en open. Op beide schepen kijkt het uit op de Grand Lobby. In Café Corinthia is een divers aanbod aan koffie en in de avond veranderd de koffiebar in een cocktailbar. Wij snappen wel waar de populariteit vandaan komt.

Crystal Cruises
Vele kennen The Bistro van Crystal Cruises van haar overheerlijke gebakjes. Het is eigenlijk ook geen verrassing dat The Bistro heerlijke koffie schenkt bij deze gebakjes. Want, wat is nou koffie zonder iets zoets? The Bistro is the place to voor heerlijke koffie van een geweldig bedrijf. Genoeg stoelen om rustig te genieten van de koffie en genoeg snacks om uit te kiezen.

Disney Cruise Line
Bekend om haar fenomenale familiecruises, Disney Cruise Line, is een toevluchtsoord voor ouders, zodat ook zij rustig kunnen genieten van heerlijke koffie. Het Cove Café is waar de volwassenen zich terug kunnen trekken, terwijl hun kinderen plezier maken met een van de helden van Disney. Het Cove Café biedt boeken en tijdschriften aan om te lezen en er is zelfs een enorme flat screen waar het laatste nieuws en sport op uitgezonden wordt. Mocht je aan boord van dit schip zijn, kies dan de cappuccino. Deze is verrassend lekker!

Azamara Club Cruises
Azamara Club Cruises is een van de rederijen waar lekkere koffie te verkrijgen is. Maar waar op het schip kun je dit nou krijgen? Het Mosaic Cafe. Hier genieten de passagiers van de traditionele koffie, maar ook van speciale koffie. Centraal gelegen op dek 5, Mosaic’s service en atmosfeer maakt het de favoriete verzamelplaats voor veel Azamara Club cruisers. En natuurlijk een plek om te genieten van de koffie.

Celebrity Cruises
Ben je toevallig aanwezig op een van de schepen van Celebrity Cruises en zoek je een plek om te relaxen en rustig koffie te drinken? Café al Bacio & Gelateria is hét café van Celebrity Cruises. Er hangt een erg fijne sfeer in het café en het beschikt over erg comfortabel meubilair. Dit is gewoon een plek om te relaxen en tegelijkertijd te genieten van een 360 graden uitzicht in de Gelateria. Een tip van DREAMLINES: Als je toch koffie haalt, neem dan een van de wafels erbij. Anders blijft die heerlijke geur van de wafels de hele dag in je neus hangen.

Houd je ook zo veel van koffie en kun je het niet missen? Dan weet je nu precies waar je moet zijn op de cruiseschepen. Tips of zelf inspiratie opgedaan op een van de schepen of heeft u misschien zelf een andere favoriete koffie uit een van de cafés? Laat het ons dan weten via de comment sectie op onze blog, Twitter of Facebook!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *