Dreamlines valt in de prijzen op de MSC Grandiosa!

Afgelopen maandag was het zover. Chantal ging samen met het Dreamteam aan boord van het nieuwe vlaggenschip MSC Grandiosa, aan de kade van Rotterdam. In deze blog vertelt Chantal u over het bezoek en de fantastische prijs die Dreamlines heeft gewonnen.

Al een lange tijd keken we uit naar ons bezoek aan de MSC Grandiosa en we gingen dan ook met onze trollies, bepakt vol mooie outfits, rond 13.00 uur aan boord van het reusachtige schip.

Cruise Terminal Rotterdam

De check in ging lekker snel en we werden verwelkomd door het personeel van MSC. Uitgelaten liepen we het schip op. Voor mij was dit mijn eerste ervaring aan boord van een cruiseschip en de entrée was boven mijn verwachting. Ik keek mijn ogen uit. Tijdens het zoeken van onze hut verdwaalden we uiteraard op het schip, gelukkig hangt op veel plaatsen een plattegrond en kun je een app downloaden die dient als navigatie aan boord.

Onze hut was netjes en luxe. Nadat we onze koffers in de hut hadden achtergelaten, hebben we met het hele team heerlijk geluncht in het buffet restaurant.

Hierna volgde een rondleiding en tasting bij de specialiteiten restaurants op het schip. Er viel zoveel te zien en te proeven dat we eigenlijk tijd te kort kwamen. Van sushi tot Italiaans ijs, alles was even lekker en we zijn behoorlijk verwend.

Prijsuitreiking

Om 17.00 uur hadden we ons verzameld bij het theater voor de officiële prijsuitreiking van MSC. Met veel trots kan ik u vertellen dat Dreamlines maar liefst twee keer genomineerd was, namelijk voor Best Online Agency en voor Best FIT Producer. Ewout mocht namens Dreamlines de award voor Best FIT Producer, de grootste partner van MSC Nederland, in ontvangst nemen. Een prachtig compliment en we zijn dan ook erg trots op ons hele team!

Diner

Na de uitreiking was het tijd voor een culinair diner in één van de à la carte restaurants aan boord van het schip. Van de menukaart mochten we een voorgerecht en hoofdgerecht kiezen. Mijn keuze ging uit naar twee heerlijke visgerechten die op het menu stonden. Een tip hierbij is wel dat u bij MSC ook apart moet aangeven dat u het tussengerecht en nagerecht graag wilt bestellen. Vergeet u dit, zoals in mijn geval, dan loopt u het heerlijke toetje mis!

Feest

Na het diner was het tijd om gezamenlijk te vieren dat wij deze mooie prijs hadden gewonnen. Het werd een waar feest! Aan boord zijn namelijk diverse pubs, bars en gelegenheden om lekker een drankje en/of een dansje te doen. Er is werkelijk voor ieder wat wils en het is geweldig om te zien hoe het personeel ervoor zorgt dat niemand iets te kort komt.

Na een gezellige avond op de Grandiosa duiken we ons bed in. Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt gaan we weer van boord. Een ontzettend leuke ervaring rijker, kan ik niet wachten om nog een keer aan boord te gaan bij één van de schepen van MSC.

Wilt u ook een cruise meemaken met de MSC Grandiosa, of met een ander schip van MSC Cruises? Blader dan door onze onverslaanbare cruise-deals. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het boeken, bel dan onze vriendelijke cruise specialisten op 020 220 41 41.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *