Eerste reis van het ”slimste” cruiseschip ter wereld!

De Anthem of the Seas van Royal Caribbean
Op 22 april 2015 begint het ”slimste” schip ter wereld aan haar eerste cruise. Wilt u weten wat de Anthem of the Seas u te bieden heeft? Lees hier alles over dit prachtige schip!

Op 22 april begint het nieuwste schip van Royal Caribbean, de Anthem of the Seas aan haar eerste reis naar West-Europa. Dit nieuwe ”smart” cruiseschip beschikt over de nieuwste technologische ontwikkelingen van de cruise-industrie.

Over het schip

Het schip, dat gebouwd is op de Meyer Werft in Papenburg is 348 meter lang en beschikt in totaal over 16 passagiersdekken. Met een top snelheid van 22 knopen en een capaciteit van 4180 passagiers zal het schip tot eind oktober in West-Europa varen, om vervolgens herpositioneerd te worden in de Caraïben. Bayonne zal vanaf dat moment de thuishaven van de Anthem of the Seas zijn.

Overvloed aan entertainment

Niemand hoeft zich te vervelen aan boord van het innovatieve schip, er is namelijk genoeg te doen voor iedereen! Van de North Start, een grote glazen koepel die tot wel 90 meter boven de zeespieel een 360° uitzicht over de omgeving biedt tot de SeaPlex actieve zone, voor iedereen valt er wat te beleven. In de Seaplex kunt u bijvoorbeeld genieten van botsauto’s, rolschaatsen, dans, sport en nog veel meer! In de avond kunt u bij de Music Hall van een voorstelling genieten. Voor de avontuurlijke passagiers heeft de Anthem of the Seas ook genoeg in petto. Zo kunt u beleven hoe het is om parachute te springen in een simulator, surfen in een surf simulator, zwemmen of klimmen op de klimmuur.

Super snel internet

Op de schepen van Royal Caribbean binnen de Quantum klasse kunnen gasten genieten van super snel internet, hierdoor hoeven passagiers geen smartphones, tablet of laptop thuis te laten. Ze kunnen deze gewoon optimaal blijven gebruiken tijdens de reis. Zo kunt u bijvoorbeeld al uw vrienden met Social Media op de hoogte houden van wat u allemaal beleeft aan boord van dit geweldige schip.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *