Nieuw schip: Coming Soon!

De piramides in Egypte of de wolkenkrabbers in Tokio, deze meesterwerken zijn allemaal adembenemend. De mens heeft door de jaren heen al verbazingwekkende bouwwerken neer kunnen zetten, het is dan niet meer dan waarschijnlijk wanneer de volgende overtreffing plaats gaat vinden. Het nieuwe schip van MSC Cruises, ’s werelds grootste particuliere cruiserederij, zal een overweldigende capaciteit van 5700 gasten en een bruto tonnage van 167.600 ton krijgen, gebouwd met ongelooflijke snufjes. Het schip zal maar liefst drie verschillende thuishavens krijgen waaronder: Barcelona, Genua en Marseille. Het nieuwe vlaggenschip van MSC: de MSC Meraviglia, zal in het voorjaar van 2017 worden gelanceerd.

Innovatie op den top
‘’MSC Meraviglia zal het grootste en meest innovatieve cruiseschip zijn dat ooit gebouwd is door een Europees-gevestigde cruisemaatschappij’’, zegt Pierfancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises. De passagiers van het schip zullen versteld staan van hetgeen wat er aan boord van het schip aanwezig zal zijn. Een klein kijkje achter de schermen; De promenade van het schip zal beschikken over een LED plafond van 480 vierkante meter.

Ook vriendelijk voor het milieu
Naast een geweldige ervaring op de machtige oceanen die wereld kent, is er natuurlijk ook een deel van het project dat goed rekening moet houden met het milieu. We kennen allemaal de A-labels wel en waar we op moeten letten bij energieverbruik. MSC heeft hier ook een maatstaaf voor: De ‘Schrubber’ technologie, dit zal de rook en de CO2-uitstoot neutraliseren. Daarnaast zal het schip ook geen vloeibaar afval produceren.

MSC-Meraviglia-top-pool

Techniek en meer
Het 315 meter lange schip, met meer dan 33.000 vierkante meter publieke ruimtes zal 2.250 hutten hebben voor luxe accommodatie. Zoals al eerder gezegd, zal het schip maximaal 5.700 gasten kunnen dragen. Het schip zal beschikken over de zogenaamde nieuwe clusterhutten (een combinatie van 2 tot 3 hutten) voor meer comfort voor alle familieleden. Er zal een Outdoor Aqua park gelegen zijn op twee dekken met een indoor pretpark. Ook is er op twee dekken een lounge die zorgt voor de beste entertainment aan boord. Voor de tot in de puntjes relaxende gasten zullen er ook duplex hutten zijn met een eigen privé jacuzzi. Voor de shoppers zal er een overdekte boulevard zijn met winkels.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *