Norwegian Cruise Line: Free at Sea

Het gevoel van ware VRIJHEID OP ZEE!
Voorheen waren alle cruises van Norwegian Cruise Line te boeken met het Premium All-Inclusive concept. Dit concept hield in dat u aan boord alle mogelijkheden had om volop te genieten van uw ideale cruise vakantie. U had echter ook de keuze om voor de voordeligere Just Cruise promotie te kiezen. Dit hield in dat u voor bepaalde hut categorieën een lager tarief betaalde, maar niet kon profiteren van alle voordelen die het schip te bieden heeft.

Vanaf 2 april 2019 worden de hutten van Norwegian Cruise Line aangeboden tegen de voordelige basisprijs en kunt u zelf kiezen welke extra’s u tegen een kleine meerprijs wilt bijboeken. U kunt kiezen uit vijf pakketten, waaruit afzonderlijk twee services kunnen worden geselecteerd die perfect aansluiten op uw vakantie. Free at Sea is beschikbaar voor de 1e en 2e  passagier in de hut, waarbij beide passagiers dezelfde pakketten moeten kiezen. Aangezien het aanbod niet langer meer afhankelijk is van de keuze van de hutten, kan Free at Sea worden geboekt tot 24 uur vóór aanvang van de reis of kan de selectie voor die tijd worden gewijzigd. De prijs is afhankelijk van het aantal dagen dat u op cruise vakantie gaat. Dit houdt in dat de prijs van de pakketten zullen toenemen, afhankelijk van hoe lang u op het cruiseschip zult verblijven. Wilt u weten hoe dit nieuwe concept precies werkt en welke pakketten er worden aangeboden, lees dan vooral verder.

De extra voordelen en pakketten
De basishutten van Norwegian Cruise Line zullen het principe volpension blijven behouden net zoals het spectaculaire entertainment, de waterparken, de vele activiteiten en programma’s voor zowel jong als oud. De vijf extra voordelen, waarvan u er twee kunt bijboeken zijn als volgt:

  • Premium drankenpakket
  • Internetpakket
  • Specialiteitenrestaurantpakket
  • Excursiepakket
  • Familie of vrienden betalen alleen de havenbelasting

Het premium drankenpakket bevat een grote selectie aan alcoholische en niet-alcoholische dranken. Daarnaast kunt u ‘s avonds uw smaakpapillen trakteren op culinaire gerechten met het specialiteitenrestaurantpakket. Het aantal bezoeken aan de specialiteitenrestaurants hangt af van de duur van uw cruise.

Ook het internetpakket is gebaseerd op de duur van uw cruise.

Als u voor het excursiepakket kiest, dan profiteert u van 50 dollar per hut en per haven voor al uw uitstapjes aan wal. Op geselecteerde cruises van Norwegian Cruise Line is het mogelijk dat de 3e en 4e persoon in dezelfde hut alleen de havenbelasting hoeven te betalen.

Wat kosten de pakketten?

Nog meer voordeel in de suites
Het Free at Sea concept is beschikbaar voor de basishutten, binnenhutten, buitenhutten, balkonhutten en voor de mini suites. Wanneer u een suite boekt zoals ‘The Haven’ die zich op het bovenste dek van het schip bevindt of de Conciërge hutten van de Norwegian Joy, dan zijn alle vijf voordeelpakketten in de prijs inbegrepen.

Al met al is dit een geweldige manier om uw cruise vakantie te personaliseren en om het nog flexibeler te maken! Deze voordelen zijn de perfecte aanvulling voor uw cruise vakantie.

Bekijk hier alle cruises met Norwegian Cruise Line!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *