Nieuw vlaggenschip voor Celebrity Cruises®

De cruisemarkt is in opkomst. Werd er in 2015 nog door ‘slechts’ 23 miljoen mensen gecruised, waren dat er in 2016 al bijna 25 miljoen. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen, wordt er door rederijen volop gebouwd. Zo ook,Celebrity Cruises die een spectaculair nieuw schip laat bouwen, de Celebrity Edge℠. De eerste afvaart zal plaatsvinden op 16 december 2018 en zal vanuit Fort Lauderdale naar de Caribbean varen. Lees in dit blogartikel waarom de Celebrity Edge zo bijzonder is en laat u inspireren door de nieuwe technologieën aan boord.

Accommodatie

Het interieur van het schip is ontworpen door de bekende designer Kelly Hoppen. Om u maximaal tot rust te laten komen heeft zij de hutten een modern tintje gegeven en hierdoor hoeft u niks missen tijdens uw cruise aan boord van de Celebrity Edge. Verder zijn de hutten zo ingericht dat het niet lijkt op een standaard hotelkamer maar meer op een luxe appartement. Hierdoor kunt u zich lekker op uw gemak voelen tijdens de reis.
Iconic suite aan boord van de Celebrity Edge

Magic carpet

Om een nieuw schip nog mooier en beter te maken dan het vorige schip worden vaak nieuwe technologieën gebruikt. Een van die nieuwe technologieën aan boord van de Celebrity Edge is de Magic Carpet. Dit is een platform, aan de zijkant van het schip, dat zich aanpast aan het dek waar het zich op dat moment bevind. Zo is het op dek 14 een verlenging van het zwembad en op dek 5 een openlucht restaurant. Spectaculair dus!
De Magic Carpet van de Celebrity Edge

3D muur

Verstopt in het Solarium voor volwassenen vindt u een 3D muur. Deze muur past zich aan, aan de golven en de kleur van de zee. Hierdoor hoeft u dus geen enkel moment te vergeten dat u zich op zee bevindt en kunt u heerlijk genieten.
De 3D muur aan boord van de Celebrity Edge

Bestemmingen

De Celebrity Edge zal zich in het voorjaar en in de zomer van 2019 gaan richten op cruises over de Middellandse Zee en in het najaar en in de winter op de Caribbean. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van de zon.

 

Kunt u niet wachten om met de nieuwe Celebrity Edge te cruisen? Bekijk dan alle aanbiedingen op Dreamlines.nl en verzeker alvast uw plek aan boord!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *