Avontuurlijke cruises met Holland America Line aan de andere kant van de wereld

De rederij Holland America Line is een van origine Nederlandse rederij die vroeger vooral tussen de Verenigde Staten en Nederland voer. Tegenwoordig vaart Holland America Line naar veel meer bestemmingen over de hele wereld. In dit blogartikel lichten wij enkele avontuurlijke routes voor u uit.

Cruise vanuit China naar Vietnam, Thailand en Singapore

In deze cruise die ruim 2 weken duurt kunt u enkele hoogtepunten van Azië ontdekken. Bekijk de Halong Bay in Vietnam die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, geniet van de stranden in Thailand en ontdek de microstaat Singapore. Door de afwisseling van steden en natuur is dit een perfecte cruise voor een reis met het hele gezin. Ook een excursie bij een van deze bestemmingen is zeer zeker aan te raden, zo kunt u met HAL in Singapore bijvoorbeeld naar de Gardens by the Bay. In deze tuin vindt u onder meer futuristische metalen bomen. Dit is dan ook een leuke excursie voor het hele gezin.
Een boot voor de skyline van Hongkong

Combineer Australië met Azië

In 27 dagen kunt u vanuit Australië naar Azië varen met het ms Amsterdam. Tijdens deze cruise kunt u kennis maken met de veelzijdigheid van dit gebied. Zo kunt u in Townsville naar het strand maar ook de bergen opzoeken, in Komodo van de natuur genieten terwijl u bijvoorbeeld Pisang Goreng eet of zoals we dat in Nederland noemen gebakken banaan. Verder kunt u in Singapore het stadsleven ontdekken, en in India de prachtige tempels bekijken. Als u een suite boekt tijdens deze cruise kunt u ook nog eens genieten van het oogverblindende uitzicht over zee. Zeker als u uw drankje en eten naar uw kamer laat brengen door de roomservice van HAL hoeft u niks te missen van dit uitzicht.
Eiland in Indonesië

Cruise naar Australasia

Bezoek in een maand tijd de hoogtepunten van Australasia met het ms Maasdam. Deze cruise begint in de hoofdstad van Australië, Sydney. Hierna brengt de cruise u naar Nieuw-Zeeland, dat bekend staat om zijn natuur. De cruise vervolgt zijn reis dan naar de kleinere eilanden Tonga, Niue, de Cook Eilanden, Frans Polynesië waaronder het geroemde Bora Bora, Samoa en Fiji. Op deze eilanden kunt u aan uw kleurtje werken door de warme temperaturen, de witte stranden aandoen en de wonderschone natuur aanschouwen.
Bora Bora in Frans-Polynesië

Oostkust Australië met Papoea-Nieuw-Guinea

Deze adembenemende cruise brengt u in 30 nachten vanaf Sydney naar Tasmanië alvorens u via Adelaide langs de oostkust naar het noorden vaart. Eenmaal aangekomen in het noorden van Australië zal u de oversteek maken naar Papoea-Nieuw-Guinea. Deze cruise combineert het beste van beide landen en zal dan ook vooral de veelzijdigheid van de omgeving laten zien. Zo vaart u het ene moment de grote stad in (denk onder andere aan Adelaide) om vervolgens naar bijvoorbeeld Penneshaw op Kangaroo Island te varen waar nog geen 500 mensen wonen.
Strand in Australië

Combineer 8 landen in één cruise

De laatste cruise uit dit rijtje is een hele bijzondere. Deze cruise brengt u in 24 dagen langs 8 verschillende landen in Azië. Doordat u zoveel landen aandoet zult u ook veel culturen ervaren. Zo is er in Singapore een deels westerse cultuur maar is er in Cambodja weer een grotendeels oosterse cultuur. Daarnaast kunt u tijdens deze cruise ook genieten van het bruisende Hongkong en het nog wat onbekendere Taiwan. Verder brengt u tijdens deze cruise een bezoekje aan Vietnam, Japan, Thailand en Cambodja. Het mooiste van dit alles is dat u tijdens deze reis niet van hotel hoeft te wisselen en in combinatie met de uitmuntende service van HAL wilt u niet meer naar huis na deze heerlijke cruise.
Oosterse gebouwen in TaiwanVoeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *