Oktober Cruisemaand 2014

Rederij- en schipinformatie voor de cruisemaand

De oktober cruisemaand: de uitgelegen mogelijkheid om eens een mooie cruise te boeken met geweldige aanbiedingen. Lees hier informatie over rederijen en schepen.

restaurant_anstossenIn de cruisewereld is ‘oktober cruisemaand‘ een traditie. In 2014 is het thema voor deze maand ‘Cruisen, elke dag een andere bestemming.’. De promotiecampagne is een initiatief van CLIA Nederland, de overkoepelende vereniging van cruiserederijen in Nederland. Tijdens deze maand besteden verscheidene landelijke dagbladen aandacht aan cruises. Voorbeelden van dagbladen die promoten voor cruises, zijn Algemeen Dagblad, De Volkskrant en de Telegraaf Cruisespecial. Ook zijn er radio-commercials die de cruisemaand promoten. Daarnaast is op 18 en 19 oktober het Cruise-Event in de Passenger Terminal in Amsterdam. Hier zijn alle aanbieders van cruises aanwezig en krijgen geïnteresseerden veel informatie over cruises waarin ze belangstelling hebben.

Er zijn tal van rederijen die meedoen met de Oktober Cruisemaand door middel van het geven van speciale aanbiedingen. In deze blog zullen verschillende rederijen en schepen worden besproken.

MSC Cruises

MSC Cruises is een van de rederijen die actief deelneemt aan de Oktober Cruisemaand. Deze rederij geeft bijvoorbeeld heerlijke drankpakketten gratis weg bij een door u geboekte droomcruise.

lirica_2De MSC Musica is een van de schepen van deze rederij die deelneemt in de cruisemaand. Het schip staat bekend om zijn Italiaanse verfijning en elegantie. U kunt helemaal tot rust komen in de centrale lounge van dit schip, wat gesierd is met een waterval van drie lagen, een piano die zweeft boven een kristallen vloer en een zwembad van glinsterend water. De MSC Musica reist naar eindbestemmingen zoals Griekenland, Kroatië, en Brazilië. Het schip dat in 2006 gebouwd is, is tot nog toe een van de mooiste voorbeelden van verfijning en luxe. Het varende voertuig biedt plaats aan 2550 passagiers die serviceverlening krijgen van ongeveer 1000 bemanningsleden.

Waar de MSC Musica nog bekend stond om zijn luxe en elegantie, kenmerkt de MSC Lirica zich voor het knusse comfort in een traditionele omgeving. Als u op zoek bent naar een zeer ontspannen vakantiesfeer, dan is de MSC Lirica ongetwijfeld iets voor u. Het warme mediterrane personeel stelt u meteen op uw gemak, terwijl het moderne aanbod aan voorzieningen voldoet aan al uw wensen. De MSC Lirica volgt een wereldse route, en dat wordt zeker duidelijk in twee van de populaire facalitieten aan boord. Een daarvan is de Beverly Hills bar in de Amerikaanse stijl en de Lord Nelson pub in de Engelse stijl.

De MSC Fantasia is het grootste cruiseschip dat ooit voor een Europese rederij werd gebouwd. Dit schip is een meesterwerk van de Italiaanse stijl. De beste mix van technologie, elegantie en exclusieve service met bijna 1400 man personeel aan boord. Milieuvriendelijkheid stond als een van de belangrijkste prioriteiten op het lijstje van dit schip. Het schip is op een erg moderne manier gebouwd om het milieu te beschermen, maar het comfort voor de gasten is er zeker niet minder van geworden. Het is een waar paradijs van binnen. Het is namelijk het eerste schip ter wereld waar de reizigers op een trap met Swarovski-kristallen lopen. Het schip biedt plaats aan 3274 passagiers.

fitness_2De MSC Preziosa is een van de nieuwste schepen. Het cruiseschip is in 2013 gebouwd met de reden dat u kunt genieten van onvergetelijke ontdekkingsreizen over de hele wereld. De schoonheid van de speciaal geselecteerde natuurlijke materialen, mediterrane licht en kleuren is zeker de moeite waard om te ervaren! Het schip biedt 18 dekken, waarvan 14 dekken besteed zijn voor passagiers om hun vakantie door te brengen. De 14 dekken bieden plaats aan 3502 passagiers die worden verzorgd door bijna 1400 bemanningsleden.

De MSC Devina, die geïnspireerd is door Sophia Loren, biedt u alle elegantie en glamour. U reist in de gouden eeuw van de zee in een nieuwe versie. Het schip is een lust voor het oog door de enorme omvang, stijl en de oneindige details. Met enig geluk verblijft u in suitenummer 16007 op dek 16, die is ontworpen door Sophia Loren. De glamour en de stijl van deze suite staan centraal. Luxe rode wijnen, speciaal ontworpen lampen en de rode loper werden allen gekozen door mevrouw Loren, terwijl de foto’s van haar meest gedenkwaardige rollen aan de wand hangen. Het schip is nog vrij nieuw met 2012 als zijn bouwjaar.

Nadat dit schip een indrukwekkende doopceremonie in Hamburg had beleefd, voer de MSC Magnifica in maart 2010 voor het eerst op zee. Dit schip, dat tevens uit Amsterdam vertrekt, heeft een zwembad aan boord met een uitschuifbaar dak. Cruises vanuit Amsterdam naar bestemmingen als de Noorse Fjorden, de Noordkaap of het Verenigd Koninkrijk zijn echte aanraders! Het centrum van het schip is bezet door een prachtig wellnesscentrum waar u volledig tot rust kunt komen. Geniet in de Sauna’s, de Turkse stoombaden, het fitnesscetrum, de schoonheidssalon enzovoort.

Cruisen in een vorm van luxe vindt u bij de MSC Poesia. Een spectaculaire waterval met bruggen, een zentuin in de sushibar en een rustgevende, grote spa zijn allemaal facaliteiten aan boord van dit geweldige cruiseschip. Het schip werd volgens de strengste milieunormen gebouwd wat resulteert in een modern schip. De suites aan boord zijn ingericht met de typische Italiaanse flair en elegantie. Genieten van een drankje kan in een wijnbar of de informele Mojito bar.

Een van de meest gastvrije schepen van MSC Cruises is de MSC Opera. Veel hutten op dit schip hebben privébalkons en zijn ruim en comfortabel. Volg Italiaanse lessen, surf op het internet in het internetcafé of verneem nieuws van het thuisfront door gebruik te maken van de Wi-fi-spots. Op dit schip is plaats voor ruim 1700 bezoekers die worden verzorgd door ongeveer 700 bemanningsleden.

De MSC Armonia is het eerste schip dat is aangepast volgens het Renaissance Project. Dit is een zeer ambitieus twee jarig project om de schepen in de Lirica groter en mooier te maken. Na de renovatie heeft het schip extra balkonhutten, een ruimere keuze uit dineropties en speciale ruimtes voor jongeren. Ervaar de cruises met de MSC Armonia naar heerlijke warme gebieden die u de cruise van uw leven bezorgen.

schiff_am_horizont_1De MSC Orchestra biedt u een perfecte combinatie van design, comfort en veiligheid. U kunt gaan joggen op een speciale baan, genieten in een Turks bad, of dineren in het Chinese restaurant Shanghai. Hiernaast zijn er nog vele andere facaliteiten. De Orchestra telt in totaal 18 dekken met sauna en whirlpool, een ruime keuze aan restaurants en gezellige pizzeria’s voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich uitleven in de speelruimte Jungle Adventure, waar tieners zich zeker thuis voelen in de Teen’s Club.

Aan boord van MSC Sinfonia doet u een stap terug in de tijd. In een elegante Italiaanse stijl reist u naar eeuwenoude bestemmingen aan de Middellandse Zee zoals Venetië, Capri en Athene, of naar het wonderbaarlijke Zuid-Afrika. Het schip onderscheidt zich met zowel design als comfort. Het schip is gebouwd met oog voor detail en de service aan boord is machtig. De professionele crew staat altijd voor u klaar.

Seabourn

Seabourn is een andere cruise rederij die deelneemt aan de Oktober Cruisemaand. Dit bedrijf biedt onder andere acties zoals een gratis stateroom upgrade aan. De Seabourn Sojourn en de Seabourn Odyssey zijn twee schepen van Seabourn.

De Seabourn Sojourn is een 5-sterren schip dat u de mogelijkheid geeft te kiezen uit 8 verschillende soorten luxe suites. Ze hebben allen een prachtig uitzicht op zee en bieden u de hoogste standaard aan kwaliteit. U kunt zich vermaken in de bibliotheek of bezoek een lezing aan boord. Daarnaast kunt u genieten van een uitgebreide shopping experience in de Seabourn winkel, de boetiek en The Collection. Het schip telt 198 meters aan lengte waar 330 bemanningsleden u service verlenen.

aussenansicht_sojourn_2De 225 luxe suites aan boord van de Seabourn Odyssey laten niets te wensen over. Ze zijn elegant en comfortabel uitgerust om u maximaal te kunnen laten ontspannen. Hoogtepunten zoals de Wintergarden-suites met privé solarium, zwembad en zonnedek zijn zeker aan te raden op dit fantastische schip. Alle suites zijn uitgerust met een uitzicht op zee en voorzieningen zoals een minibar en een inloop-kledingkast. Het schip biedt plaats aan 450 passagiers die de vakantie van hun leven hebben.

 

Holland America Line

Holland America Line, de cruiserederij met een Nederlandse achtergrond van origine, is een grote participant in de okotber cruisemaand. Met aanbiedingen zoals het krijgen van gratis boordtegoed maakt Holland America Line een populaire rederij. Veel cruises vertrekken vanuit Nederland, en er is een mogelijkheid Nederlands te spreken aan boord.

De Westerdam is een cruiseschip dat u de keuze biedt uit vier verschilende categorieën cabines. Alle hutten zijn licht en vriendelijk ingericht en zijn met ten minste 14m2 leefruimte perfect voor de ontspanning. Veel van deze cabines hebben een uitzicht op zee, waardoor u kunt genieten van de rust om u heen. Vervelen is geen optie aan boord van dit schip. U kunt bijvoorbeeld kook tips en trucs leren van de chefs in de open keuken. Bovendien biedt de Vista Lounge een gevarieerd programma met zangers, kunstenaars en illusionisten.

sonnenuntergang_amazonas_0Van binnencabines tot luxe penthouse veranda suites: het is allemaal mogelijk op de Zaandam. Uw favoriete hut zit er ongetwijfeld tussen om u de cruise van uw leven te bezorgen. Diversiteit wat betreft eten zit ook wel goed op dit schip. Er zijn twee zeer populaire locaties waar u uw smaak laat uitbreiden. De Rotterdamse eetzaal en het Lido restaurant zijn eetgelegenheden waar uw hart warm van wordt!

Op de Statendam is er plaats voor 1260 passagiers. Geniet van het fantastisch panoramisch uitzicht van 270 graden. Ook blijft u fit aan boord van dit schip vanwege zijn uitgebreide sportfacaliteiten. Naast een groot fitnesscentrum is er ook de mogelijkheid om uw tennis- en basketbal vaardigheden te ontwikkelen of te onderhouden. Na een intensieve inspanning, kunt u zichzelf laten verwennen met een spa-behandeling of een massage.

Op de Ryndam blijft u altijd op de hoogte van uw familie en vrienden met een telefoon aan boord waarmee u over heel de wereld kunt bellen. Veel bergruimte is een ander kenmerk van dit schip, net als een individueel regelbare airconditioning, een haardroger en een tv. Laat u vermaken door getalenteerde dansers, zangers en komieken die u worden gepresenteerd in de Vermeer Show Lounge. Er is plaats voor 1260 passagiers op de Ryndam.

aussenansichtiiVeilingen en pokertoernooien is een onderdeel van vermaak op de Noordam. Lezingen worden gehouden voor de liefhebbers, en stel dat u iets wilt leren tijdens uw vakantie, kunt u deelnemen in een computer-, schilder- of danscursus. Ook kunt u een bezoek brengen aan de wijnproeverij om gratis diverse wijnen uit te proberen. Vervolgens kunt u actief blijven met behulp van de sportfacaliteiten, zoals in de fitnessruimte of in het zwembad.

Elegantie vindt u aan boord van de Veendam. Er zijn drie restaurants, die zowel continentale gerechten, evenals vegatarische gerechten en andere specialiteiten voor u bereiden. In de open keuken kunnen kookliefhebbers inspiratie opdoen uit de interessante bereiding en verschillende gerechten. U kunt ontspannen in het uitstekende spa- en schoonheidscentrum.



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *