De drie nieuwe schepen van MSC Cruises

De markt voor cruises word steeds groter en om aan de vraag te blijven voldoen laat MSC Cruises op dit moment drie nieuwe schepen bouwen. Zo heeft MSC Cruises aan Fincantieri de opdracht gegeven om de MSC Seaside en de MSC Seaview te bouwen en aan STX Europe om de MSC Bellissima te bouwen.

MSC Seaside

De MSC Seaside wordt het eerste schip van de gelijknamige klasse en biedt plaats aan 4500 passagiers. Het design van de MSC Seaside zorgt ervoor dat passagiers nog meer van het uitzicht kunnen genieten. Zo is er aan boord van het schip een glazen promenade, zijn er panoramische liften en zijn de muren in het atrium van glas. Het schip zal het hele jaar in de Caribbean varen, waardoor u aan boord van dit schip bijna altijd van het zonnetje kunt genieten. Haar eerste cruise zal zij gaan maken op 1 december.

Hoe de nieuwe MSC Seaside er ongeveer uit gaat zien

Wilt u meer weten over dit nieuwe schip en haar bestemmingen? Klik dan hier.

MSC Seaview

De MSC Seaview wordt het tweede schip uit de Seaside Klasse. Aan boord van de MSC Seaview kunnen iets meer dan 5400 passagiers en het schip is dus weer groter dan de hierboven beschreven Seaside. Een van de nieuwe technologieën aan boord van dit schip is de iBracon. Deze technologie slaat uw voorkeuren op zodat u berichten ontvangt met gepersonaliseerde aanbiedingen waardoor u nooit meer iets hoeft te missen. Het schip zal voornamelijk over de Middellandse Zee en trans-Atlantisch varen. De eerste afvaart is in juni van 2018 en zal vertrekken vanaf Genua.

De achter/bovenkant van de MSC Seaview

Wilt u een cruise maken met dit schip? Klik dan hier.

MSC Bellissima

De MSC Bellissima wordt het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises en maakt deel uit van het MSC Vista Project. De naam van het schip, Bellissima, betekent heel mooi. MSC Cruises heeft ook zeker haar best gedaan om het schip zo mooi mogelijk te maken. Zo is de promenade voorzien van het langste LED screen op zee: 480 vierkante meter. Dit LED scherm zorgt voor een ongeëvenaarde sfeer. Verder valt op dat het Horizon zwembad overdag als zwembad word gebruikt maar hier ’s avonds onder andere gedanst kan worden. Het schip zal haar eerste afvaart maken in 2019.

Het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises de MSC Bellissima

Bent u benieuwd welke routes de MSC Bellissima gaat varen? Klik dan hier.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *