Introductie van het ms Nieuw Statendam bij Holland America Line

Op 20 maart 2017 werd door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri de kiel gelegd voor het ms Nieuw Statendam van Holland America Line. Sindsdien wordt er hard gewerkt om het schip op tijd af te krijgen. Momenteel is het schip bijna klaar voor zijn debuut en kunnen de eerste cruises geboekt worden!

De uitstraling van het ms Nieuw Statendam
Op het schip wordt de klassieke stijl gecombineerd met eigentijdse elementen. Op deze manier worden er nieuwe ervaringen gecreëerd en zult u zich aan boord van het schip helemaal thuis voelen. Wanneer u als passagier met het schip een cruise maakt, zult u versteld staan van de inrichting. Op het gehele schip staan grote en belichte ruimtes, visuele dramatiek en weelderige interieurs geïnspireerd op de vloeiende lijnen van muziekinstrumenten centraal.

De eerste vaart van het ms Nieuw Statendam
De eerste reis van het schip wordt tevens een historische reis. Dit omdat er sprake is van een trans-Atlantische passage die begint in het prachtige Civitavecchia (Rome) en u van daaruit heerlijk relaxed naar Fort Lauderdale (Florida) brengt. Tijdens de vaart komt u langs de verbazingwekkend mooie steden Granada, Murcia en Madeira. Daarnaast brengt u negen dagen op open zee door, zodat u volledig tot rust komt en gebruik kunt maken van alle voorzieningen die het schip u biedt.

De activiteiten aan boord van het schip
Het ms Nieuw Statendam biedt, net als zijn zusterschip het ms Koningsdam, een reeks aan populaire activiteiten zowel op culinair gebied als op het gebied van entertainment. Zo kunt u elke avond heerlijk dineren in de ‘Dining Room’ of dineren in een van de verschillende specialiteitenrestaurants.

Restaurant onboard ms Nieuw Statendam

 

In de avonduren kunt u met het speciale ´Music Walk´ programma genieten van livemuziek van het Lincoln Center Stage, Billboard Onboard of van de B.B. King’s Blues Club. Wanneer u liever iets anders doet, kunt u er ook voor kiezen om uw eigen wijn te maken bij ‘BLEND’ met de hulp van Chateau Ste. Michelle.

theater onboard ms Nieuw Statendam

Wilt u genieten van een vakantie zonder zorgen en heerlijk uitgerust in Nederland terugkomen? Boek dan nu uw ms Nieuw Statendam cruise bij Dreamlines!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *