Exclusieve samenwerking tussen MSC Cruises en Cirque du Soleil

In juni 2017 zal het nieuwste schip van MSC Cruises, de MSC Meraviglia, zijn eerst afvaart maken. De rederij heeft aangekondigd dat er een unieke en tevens eerste samenwerking is ontstaan met de beroemdste en bekendste groep artiesten in de wereld van artistieke entertainment: Cirque du Soleil.

Aan boord van de MSC Meraviglia is, mede door Cirque du Soleil, een speciale zaal ontworpen waar de optredens uitgevoerd zullen worden. Deze zaal biedt in totaal 450 zitplaatsen. Er worden in totaal zes avonden per week voorstellingen uitgevoerd. Op de avonden dat er voorstellingen uitgevoerd worden, treed Cirque du Soleil twee keer op. Op deze manier kunnen alle passagiers genieten van een spectaculaire avond. Alle voorstellingen zijn speciaal voor de rederij ontworpen en zullen ongeveer 40 minuten duren.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, reageerde: “We zijn toegewijd in het creëren van unieke ervaringen die de belevenis van de gasten op een nieuw niveau brengt, hierdoor was het alleen al natuurlijk, dat we op gebied van entertainment zouden kijken naar een samenwerking met Cirque du Soleil.”

In totaal worden er acht verschillende voorstellingen gemaakt. Dit houdt in dat er voor elk van de vier schepen in de Meraviglia-klasse twee verschillende voorstellingen gemaakt worden. Deze geweldige samenwerking zal doorgevoerd worden naar alle zusterschepen van de MSC Meraviglia die in 2019, 2020 en 2022 gelanceerd worden.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *