Iconische Badmode – De 80 meest indrukwekkende kledingstukken aller tijden

 

Heb je geen idee wat voor badkleding je deze zomer moet dragen? Laat je dan door de Celebrities inspireren. Ons nieuwste zomerproject bestaat uit een webpagina waarop wij de 80 meest indrukwekkende badkledingstukken aller tijden geïllustreerd hebben. Aangezien het vandaag International Bikini Day is en het vakantieseizoen op het punt staat om te beginnen, is dit het perfecte moment. De bikini werd voor het eerst gedragen in 1946 door Micheline Bernardini tijdens een persconferentie in Parijs. Vanzelfsprekend is deze beroemdheid dan ook in onze lijst terug te vinden.

Naast verscheidene acteurs, actrices, artiesten en modellen kun je op onze pagina ook cartoons bewonderen. Zo zijn niet alleen Mark Wahlberg en Britney Spears op onze pagina vinden, maar ook Donald Duck en Mickey Mouse.

Iconische Badmode
Daarnaast is het ook mogelijk om de pagina aan te passen. Er zijn diverse filtermogelijkheden die je op alle illustraties kunt toepassen. Je kunt filteren naar sex appeal, geslacht of kijken of het kledingstuk meer geschikt is om in te zonnen of juist om mee te zwemmen. Bewonder nu alle beroemdheden en personages in zijn/haar meest bekende outfit op dreamlines.nl/iconische-badmode! Denk jij alle beroemdheden te herkennen? Speel dan nu de volgende quiz.

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *