Oceania Vista: Het Nieuwste Schip van Oceania Cruises

Ben jij op zoek naar het ultieme luxe cruisen en wil je het nieuwste schip van Oceania Cruises ontdekken? Dan moet je zeker Oceania Vista overwegen! Ik ben onlangs uitgenodigd om deel te nemen aan de pre-inaugurele afvaart van dit prachtige schip en het was geweldig. In deze blog deel ik graag mijn ervaringen over dit schip en waarom het een bezoek waard is.

Heel kort stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Jeffrey Braun en sinds april van dit jaar ben ik de operationeel manager voor Dreamlines in Nederland. Met mijn team van enthousiaste en ervaren cruise consultants, helpen wij elke dag met veel plezier onze klanten met het boeken van hun droom cruisevakantie.

Het eerste wat mij opviel aan Oceania Vista was de kleine en intieme sfeer. Op andere cruiseschepen voelde ik mij wel eens overweldigd door de grootte en het aantal passagiers, maar dat is hier zeker niet het geval. Het gebruik van mooie en heldere kleuren gaven het schip een frisse en moderne uitstraling en maakte het een genot om te verblijven.

De ruime hutten zijn van alle gemakken voorzien en de geweldige service en attente bediening maakten mijn verblijf extra aangenaam. Wat ik ook erg waardeerde was het geweldige eten aan boord. Het diner was werkelijk heerlijk en het beste wat ik ooit heb gehad op een cruise. Ze maken echt waar dat ze de beste keuken op zee hebben. Daarbij zijn veel drankjes zoals koffie, water en fris uit de minibar inbegrepen. Dat maakt je cruise ervaring helemaal compleet.

Een ander pluspunt van Oceania Vista is dat alle hutten een balkon hebben. Dit geeft een extra dimensie aan je verblijf met prachtig uitzicht over de oceaan. Ook zijn er single hutten beschikbaar wat erg voordelig kan zijn in prijs. Het schip straalt luxe uit en de sfeer aan boord is heel ontspannen. Ideaal om helemaal tot rust te komen.

Wil je iets actiefs doen? Dan biedt Vista een mooie fitnessruimte, een zwembad, maar ook een showkeuken, waar je de fijne kneepjes van het vak leert. Liever iets artistieks? Dan kan je veel leren van de resident artist.

Tot slot moet ik even Illy noemen. Dit merk van Italiaanse koffie is verkrijgbaar aan boord en is werkelijk verrukkelijk. Voor de koffieliefhebbers onder ons is dit echt een pluspunt. En de koffiebar, die zit bovenaan op het schip, zodat je heerlijk kunt genieten van topkoffie met ongeëvenaard uitzicht.

Al met al kan ik iedereen Oceania Vista van harte aanbevelen. Het is een schip waar je in alle luxe van je vakantie kunt genieten zonder je overweldigd te voelen. Er is aan alles gedacht en zeker ook aan de kleine details zoals de goede koffie van Illy. Wil jij dus een heerlijke cruise ervaring boeken dan moet je absoluut kiezen voor Oceania Vista en genieten van een geweldige tijd aan boord.

 

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *