Symphony of the Seas – Het grootste cruiseschip ter wereld

Op 21 april 2018 is het dan eindelijke zover. De Symphony of the Seas van Royal Caribbean zal op die dag haar eerste vaart gaan maken. Met een totale lengte van 362 meter en een totale breedte van 47 meter is dit het grootste cruiseschip ter wereld. Het eerste zomerseizoen zal worden doorgebracht in het Middellandse Zeegebied. Na dit seizoen vaart de Symphony of the Seas door naar de Caribbean om daar vanaf november 2018 cruises met een duur van 7-nachten aan te bieden.

Symphony of the Seas - Royal CaribbeanActiviteiten aan boord van het schip
De Symphony of the Seas heeft naast de titel van grootste cruiseschip ter wereld ook de titel van meest avontuurlijke cruiseschip ter wereld veroverd. Op zoek naar adrenaline? Glij dan van de “Ultimate Abyss”, de langste glijbaan op zee, en schiet tien dekken naar beneden of maak gebruik van een van de drie waterglijbanen. Ook heeft u de mogelijkheid om uw surfvaardigheden te testen op de ruim 12 meter lange surfsimulator genaamd “Flowrider”. Het schip beschikt zelfs over een ijsbaan waar u na een lange warme dag heerlijk kunt afkoelen.

Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan een van de twee klimwanden met een hoogte van wel twaalf meter. Het maakt niet uit of u nu een beginnende of ervaren klimmer bent, iedereen haalt de top op zijn eigen tempo. U kunt tevens genieten van een adembenemend uitzicht wanneer u de top behaald heeft. Voor de sportliefhebbers onder ons zijn er nog meer mogelijkheden om fit te blijven. Zo kunt u naar het “Vitality Spa & Fitness Center” gaan waar u kunt deelnemen aan yoga sessies of in de fitnesszaal uw eigen fitnessprogramma kunt samenstellen.

Het schip inSymphony of the Seas beeld
Ruim 2.175 bemanningsleden zorgen ervoor dat alle 6.780 gasten niets tekortkomen en in alle wensen en behoeftes worden voorzien. Vier boegschroeven met elk 7.500 pk zorgen ervoor dat de gasten vlot van bestemming naar bestemming worden gebracht. Het schip heeft met 2.775 hutten nog meer dan haar voorganger Harmony of the Seas (2.747).

Verspreid over de 18 dekken zijn er zeven thema gebieden. In elke gebied wordt voor reizigers een unieke situatie gecreëerd zodat zij elke keer weer iets nieuws kunnen ontdekken. Zo is er de “Royal Promenade” vol met luxe winkels, het “Central Park” en de “Boardwalk”.

Tot slot heeft Royal Caribbean met “VOOM” ervoor gezorgd dat het schip beschikt over het snelste en beste internet op zee. Hierdoor kunt u altijd en op elk moment genieten van uw favoriete films en shows op Netflix, naar uw favoriete muziek luisteren met Spotify en uw gehele vakantie direct delen met uw familie en vrienden.

Laat u verrassen en boek nu u cruise aan boord de Symphony of the Seas van Royal Caribbean.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *