Het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line is een perfecte rederij voor families. Aan boord van de Norwegian Cruise Line schepen vindt u comfort, luxe en entertainment voor zowel jong als oud! De rederij heeft al meerdere awards gewonnen waaronder de ‘Beste cruise line van Europa’.

Norwegian Cruise Line heeft een nieuw schip aangekondigd namelijk de Norwegian Encore. Dit schip is het meest innovatieve en modernste schip ooit van Norwegian Cruise Line en is speciaal ontworpen voor maximaal plezier. Zo beleeft u een onvergetelijke cruise met uw familie!

Het nieuwe schip biedt plaats voor 3998 passagiers en heeft in totaal 16 dekken. De hutten en suites van de Norwegian Encore zijn innovatief en modern ingericht, dit zorgt er voor dat u zich gelijk thuis zult voelen. Daarnaast biedt het schip studio’s aan die speciaal zijn ontworpen voor mensen die alleen een cruisereis maken. De luxe suites bevinden zich op het bovenste dek van het schip, hier kunt u genieten van een adembenemend uitzicht. Bovendien beschikt u bij de luxe suites over een privé zonnedek, een ober en een conciërge die 24-uur per dag voor u klaarstaan.

Waarom dit schip perfect is voor families? Dat zal ik u vertellen! U kunt namelijk aan boord genieten van talloze activiteiten en entertainment. De Norwegian Encore biedt bijvoorbeeld de langste kartbaan op zee aan waar u kunt racen tegen de rest van de familie. Bent u op zoek naar nog meer actie? Dan kunt u gaan lasergamen in de grootste openlucht lasertag hal of u kunt zich laten onderdompelen in de wonderwereld van virtual reality.

Geniet elke avond van waanzinnig entertainment! Laat u meeslepen door spectaculaire Broadway-shows zoals de Broadway-hit Kinky Boots of zing de longen uit uw lijf met de grootste rockklassiekers in The Choir of Man.

We moeten nog eventjes geduld hebben, want de Norwegian Encore heeft in het najaar van 2019 zijn eerste afvaart naar New York. Met de Norwegian Encore vaart u naar de mooiste bestemmingen in de Caribbean en ontdekt u de prachtige paradijzen.

Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden? Boek dan hier uw cruise met de Norwegian Encore!



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *