AIDAPRIMA – DE NUMMER 1 VOOR GEZINNEN

Dat AIDA Cruises bekend staat om gezinsvriendelijke cruises, is voor de echte cruiseliefhebber geen nieuws. De AIDAprima heeft eind 2019 dan ook een passende prijs ontvangen op het cruisecongres in Hamburg. Voor de 14-koppige jury, met gerenommeerde cruise-experts, was één ding zeker: AIDAprima is de beste keuze voor gezinnen.

AIDA – PRIMA VOOR KIDS

Als u AIDAprima goed bekijkt, wordt direct duidelijk waarom het schip de perfecte omgeving voor gezinnen biedt. Zo scoort het schip met de Beach Club en de Four Elements – indoor avontuurlijke gebieden. Kinderen kunnen hier onder alle weersomstandigheden spelen, dankzij een gesloten en doorschijnende koepel – ongeacht de tijd van het jaar en de bestemming. Het is dan ook nooit saai in het speelgebied! Glijbanen, speelapparatuur en een enorm videoscherm zorgen ervoor dat er voor iedereen wel iets te doen is. De Beach Club biedt het hele jaar door een zomergevoel, waar u gezellig kunt ontspannen onder de palmbomen. Kleine én grote avonturiers kunnen ook de klimtuin uitproberen, waar u uw angst voor hoogtevrees op een speelse manier kunt overwinnen! Als hoogtepunt belooft een waterglijbaan op dek 17 veel sensatie en lef, deze glijbaan strekt zich namelijk uit over vier verdiepingen.

AIDAprima - Kids Club en Lounge aan boord

TIJD VOOR ONTSPANNING

Jongere gasten hebben de tijd van hun leven aan boord van AIDAprima. Van de Mini Club voor baby’s van zes maanden tot de Kids Club voor 3 tot 11-jarigen en de Wave Club voor tieners – alle kinderen en tieners hebben hun eigen ruimte aan boord. Op dek 14 gaan de harten van de kleine kruisvaarders sneller kloppen door veel speelgoed, glijbanen en pratende robots. Gedurende de dag is er natuurlijk ook altijd zorg beschikbaar voor de kleine reizigers. Ouders trakteren zichzelf op een ontspannen vakantie in de Body & Soul Organic Spa met bubbelbaden, sauna’s, tepidarium en een open haard, terwijl ze weten dat de kleintjes goed worden verzorgd.

Ook de hutten zijn afgestemd op verschillende doelgroepen en daarbij is vooral gelet op de behoeften van gezinnen – het aanbod varieert van een binnenhut tot een hut met uitzicht op zee, de veranda en de Lanai-hut tot de suite met extra ruimte. Meer dan 70 procent van de hutten aan boord hebben een balkon. Bovendien bieden de gemeenschappelijke dekken prachtige buitenruimtes met comfortabele ligstoelen.

AIDAprima - Klimmen en ontspanning

Bij AIDAprima wordt ook aan jonge gasten gedacht als het gaat om catering. Er is bijvoorbeeld een kindermenu beschikbaar in verschillende à la carte restaurants. Om het diner feestelijk af te sluiten, is er de mogelijkheid om uw dessert zelf samen te stellen. Kies eenvoudig uw favoriete topping en u kunt genieten van uw favoriete toetje. Jonge ouders met baby’s en peuters kunnen maaltijden voor de kleintjes krijgen en deze bereiden in zogenaamde ‘babyhoeken’ met een koelkast, magnetron, gootsteen en serviesgoed.

BESTEMMINGEN

In het winterseizoen reist AIDAprima vanuit Dubai naar het oosten. Bestemmingen zoals Abu Dhabi, Bahrein en Muscat staan op het programma tijdens uw cruise van een week. Het warme klimaat, de goede bereikbaarheid met het vliegtuig, prachtige excursies door de woestijn en droomstranden maken deze reisbestemming aantrekkelijk voor gezinnen. Vanaf mei 2020 vertrekt AIDAprima vanuit de Duitse havenstad Kiel naar de Oostzee en de Noorse fjorden.

Bent u ook klaar om met uw gezin de AIDAprima te ontdekken? Kijk dan hier naar een cruise die bij u past. Als u hulp of meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met onze behulpzame cruise specialisten door te bellen naar 020 220 4141.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *