MSC Cruises introduceert ultraluxe cruiseschepen

MSC Cruises is een rederij dat is opgericht in 1987 in Italië. De rederij is vooral gericht op het Middellandse Zeegebied, maar het is ook mogelijk om naar andere bestemmingen over de wereld te varen zoals naar de Caribbean, Zuid-Amerika en Noord-Europa.

MSC Cruises biedt voornamelijk betaalbare cruises aan, maar ze willen zich nu steeds meer gaan focussen op het luxere segment. De aankomende jaren bouwt MSC Cruises vier ultra luxueuze cruiseschepen, waaronder de MSC Seashore. Na het succes van het bijzondere concept MSC Yacht Club, waarbij passagiers exclusief toegang krijgen tot speciale en unieke gedeeltes van het schip is er vanuit hen steeds meer de vraag naar ultraluxe schepen gekomen. MSC Cruises gaat samen met de scheepsbouwer Fincantieri dit nieuwe project aan.

In het voorjaar van 2021 wordt het nieuwe schip MSC Seashore opgeleverd. Dit schip wordt nog groter en luxueuzer dan haar zusterschepen MSC Seaside en MSC Seaview.

Er zijn ten opzichte van de MSC Seaside extra faciliteiten zoals een extra lounge aan de achterkant en een verbeterde MSC Yacht Club verdeeld over drie dekken aan de voorzijde van het schip. Daarnaast zullen er specialiteitenrestaurants op het promenadedek aanwezig zijn, waar u heerlijk buiten kunt eten en kunt genieten van een prachtig uitzicht over de zee. Verder zullen er een groot aantal bubbelbaden op het schip zijn en krijgt het schip grotere openbare ruimtes.

Bij MSC Cruises zijn luxe accommodatie en exclusieve services slechts het begin. U kunt namelijk bij deze luxe cruises gebruik maken van een butlerservice die 24 uur per dag beschikbaar is. Passagiers die bij MSC Seashore een MSC Yacht Club suite boeken profiteren van prachtige privéfaciliteiten zoals een privézwembad, bubbelbad en een zonnedek.

Met de Seaside EVO introduceert MSC Cruises een nieuwe klasse van cruiseschepen die de normen van ultraluxe op zee zal herpositioneren. Ze brengen dit bekroonde concept naar een hoger niveau door nieuwe ontwikkelingen en technologieën. De MSC Seashore is een luxe cruiseschip dat speciaal is ontworpen om indruk te maken vanwege haar grootte en technologische topniveau.

De MSC Seashore zal het 19e schip worden van MSC Cruises en is daarmee het grootste schip ooit dat gebouwd is in Italië. Dit schip is geïnspireerd op de visie van MSC Cruises namelijk cruisen in warme en zonnige gebieden, in een unieke omgeving.

We moeten nog even geduld hebben voordat de luxe cruiseschepen geleverd worden, maar in de tussentijd kunt u hier alle andere MSC Cruises bekijken!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *