Oceania Cruises’ exclusieve The Bistro concept – The Finest Cuisine at Sea™

Tegenwoordig speelt het aanbod van gerechten aan boord een grote rol in de keuze van een cruisereis. Rederijen proberen dan ook steeds hun aanbod aan gerechten te vernieuwen. Oceania Cruises staat bekend om haar culinaire en variërende keuken. Zo introduceert Oceania Cruises een geheel nieuw menu met meer dan 600 gerechten voor haar welbekende The Bistro lunch. Lees hier alles over dit nieuwe concept van dineren aan boord van Oceania Cruises.

Het nieuwe concept van The Bistro Lunch

Tegen het einde van maart 2018 wordt het nieuwe concept van The Bistro geïntroduceerd op alle zes de schepen van Oceania Cruises. Tijdens de lunch in The Grand Dining Room kunt u zoals gewoonlijk genieten van de geliefde klassiekers zoals een ‘croque-monsieur’ en ‘salmon tartare’. Hierbij worden nu ook menu’s toegevoegd, bestaande uit wel meer dan 600 nieuwe gerechten. Het menu is vooral geïnspireerd op de familierecepten van de chef-kok Jacques Pépin. De nieuwe The Bistro menu’s veranderen dagelijks, wat zorgt voor diversiteit en flexibiliteit. Elke dag biedt The Bistro vijf amuses, vier soepen en salades en elf selecties aan voorgerechten. Elke maaltijd wordt afgesloten met een selectie aan vier overheerlijke desserts en zes smaken ijs.

Taste of the World

The Bistro Lunch is een goede optie als u binnen in alle rust wilt eten. De rust zal ervoor zorgen dat u nog beter stil zult staan bij de smaaksensatie van de verschillende gerechten. Om u een zo ruim mogelijke variatie aan smaken te laten proeven, biedt Oceania Cruises de Taste of the World selections. Hierbij wordt een selectie aangeboden van zes verschillende lokale en regionale gerechten uit wel 14 verschillende landen.

Jacques Pépin Cruise

Oceania Cruises heeft vanaf haar ontstaan een samenwerking met de Franse kok, televisie persoonlijkheid en auteur: Jacques Pépin. Deze internationaal geliefde kok brengt met zijn visie over culinaire hoogstandjes de Franse keuken tot leven aan boord van Oceania Cruises’ schepen. Exclusief biedt Oceania Cruises speciale ‘Jacques Pépin Cruises’ aan. Hierbij kunt u genieten van speciale persoonlijk samengestelde menu’s. Daarnaast worden er interessante lezingen gehouden, culinaire demonstraties gegeven en nog veel meer kook gerelateerde dingen georganiseerd. Deze cruises vinden plaats op 14 september 2018 van Lissabon naar Rome op het schip de Riviera en op 17 september 2019 van Amsterdam naar Lissabon op het schip de Marina.

Oceania Cruises

Op dit moment bestaat de vloot van Oceania Cruises uit zes luxe, middelgrote, schepen. Door het relatief weinig aantal gasten aan boord van een Oceania Cruise (684 tot 1250) ervaart u een intiem gevoel. De uitstekende faciliteiten waar de schepen over beschikken geven u een comfortabele vakantie ervaring. In 2018 viert deze toonaangevende culinaire en bestemming gerichte rederij haar 15-jarig jubileum. Deze vele jaren aan ervaring is duidelijk terug te zien in de service aan boord.

Wilt u ook genieten van de heerlijke nieuwe gerechten van The Bistro lunch menukaart? Boek dan hier uw cruise met Oceania Cruises!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *