Holland America Line’s Top 20

In 2018 viert Holland America Line haar 145-jarig jubileum. In al deze jaren heeft deze rederij de beste cruise ervaringen voor haar passagiers verzorgd. Holland America Line heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor haar cruisereizigers. Profiteer nu dan ook van uitzonderlijk mooie tarieven met de TOP 20 afvaarten van Holland America Line.

Holland America Line

Holland America Line is van oorsprong een Nederlands bedrijf. De maatschappij werd in 1873 opgericht om een scheepvaartverbinding te hebben tussen Nederland en de Verenigde Staten. Toentertijd was de thuisbasis van het bedrijf de haven van Rotterdam. Vandaag de dag is het bedrijf gevestigd in de stad Seattle in Amerika. Door de jaren ervaring is Holland America Line een echte expert op het gebied van luxe en elegante oceaan cruises. Aan boord van de 14 schepen vindt u culinaire hoogstandjes en een gevarieerd entertainment programma. Door de vele bestemmingen over de hele wereld waar de cruiseschepen heen varen is er altijd een geschikte cruise te vinden.

 

 

Holland America Line’s Top 20 afvaarten

Vanaf 24 mei tot 6 juni 2018 kunt u profiteren van verlaagde tarieven op 20 geselecteerde afvaarten van Holland America Line. In deze TOP 20 vindt u cruises naar verschillende bestemmingen van de Caribbean tot aan Europa, Azië en Alaska met vertrek in 2018. Zo kunt u bijvoorbeeld al vanaf €1218 p.p. op een 15-daagse cruise naar de Noordkaap met het ms Koningsdam of voor €699 p.p. 8 dagen door het adembenemende Alaska varen.

 

 

Holland America Line’s 145-Jarig Jubileum

Het jaar 2018 staat in het teken van Holland America Line’s 145-jarig jubileum. Om dit groots te vieren heeft Cruise Port Rotterdam gezorgd voor een verrassende compositie van het wereldberoemde Rotterdams Philharmonisch Orkest. Op zaterdag 19 mei vond een exclusieve première plaats op het ms Rotterdam, om dit feestelijke jaar in te luiden.

Wilt u ook profiteren van de verlaagde prijzen van de Holland America Line Top 20 afvaarten? Bekijk dan hier de complete lijst en boek snel voordat uw favoriete cruise niet meer beschikbaar is!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *