Rock & Roll met Holland America Line

Holland America Line kondigt de Rolling Stone Rock Room aan. Deze nieuwe rock club is ontwikkeld in samenwerking met Rolling Stone, ’de grootste invloed in de muziekwereld. Beleef een unieke ervaring zodra u de Rolling Stone Rock Room instapt en de live band de iconische rocknummers van uw favoriete artiesten hoort spelen.

 

Rolling Stone Rock Room
De Rolling Stone Rock Room zal haar debuut maken als onderdeel van de innovatieve Music Walk Live Stages op het nieuwste schip van Holland America Line Nieuw Statendam, die in december aan de vloot wordt toegevoegd en op de Koningsdam in dezelfde maand.

‘We verheugen ons enorm dat we onze gasten een nieuwe live entertainment kunnen bieden met behulp van de expertise van Rolling Stone.’ Zegt de president van Holland America Line Orlando Ashford. ‘Innovatie en authentieke muziek ervaringen vormen de kern van al ons entertainmentaanbod en wat ons onderscheidt in de industrie. De Rolling Stone Rock Room staat op het punt om de muzikale ervaringen van de gast naar een nieuw level te brengen.’

Music Walk Live Stages
Zoals eerder benoemd, de Rolling Stone Rock Room is onderdeel van de innovatieve Music Walk Live Stages. Maar wat houdt dit nu precies in? De Music Walk Live Stages biedt op de Holland America Line schepen een verscheidenheid aan muzikale ervaringen in verschillende genres om zo een unieke live-ervaring te creëren op zee. Naast de Rolling Stone Rock Room op de Nieuw Statendam en de Koningsdam zijn er ook het Lincoln Center Stage, Billboard Onboard en B.B. King’s Blues Club.

Ontdek het zelf!
Heeft u interesse gekregen om de Rolling Stone Rock Room of een van de andere muzikale ervaringen op de Holland America Line schepen te ontdekken? Kijk dan snel hier en boek uw cruise met Holland America Line. U kunt gemakkelijk vanuit Amsterdam vertrekken naar de Noorse fjorden of vanuit Zuid-Europa richting de Middellandse Zee varen.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *